Mina Ceran'ın Singapur'da Havuz Paylaşımı Sosyal Medyada Beğeni Topladı! Su Perisi Misiniz?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Mina Ceran, Instagram sayfasından yaptığı havuz paylaşımıyla gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Mina Ceran, Instagram sayfasından yaptığı havuz paylaşımıyla gündem oldu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Mina Ceran, Instagram sayfasından yaptığı havuz paylaşımıyla gündem oldu. 

 

mina ceran in havuz paylasimi begeni topladi su perisi misiniz

 

Su perisi misiniz?

 

Bir dönem Mahsun Kırmızıgül'ün oğlu Mahmut Kırmızıgül ile aşk yaşayan ünlü sosyal medya fenomeni Mina Ceran'ın Singapur tatilinden yaptığı havuz paylaşımı gündem oldu. Instagram sayfasından siyah mayolu havuz paylaşımında güzelliğiyle büyüleyen ünlü sosyal medya fenomeni kısa sürede binlerce beğeni alarak takipçilerinden yoğun ilgi gördü. Instagram sayfasından yaptığı havuz paylaşımında takipçileri Ceran için "“Sen unutulmaz anların en güzel anısısın gibi bir yorum bırakıyorum buraya.”, “Su perisimisiniz”, “Böyle bir güzellik yoook” gibi ifadeler kullanırken sosyal medyada güzelliğiyle yeniden gündem oldu.

 

İşte o paylaşım;

 

mina ceran in havuz paylasimi begeni topladi su perisi misiniz

 

mina ceran in havuz paylasimi begeni topladi su perisi misiniz



Etiketler: