Milyoner Fransız İş İnsanı Servetini Bakıcısına Bırakıp Hayatına Son Verdi!

Tayland’da yaşayan  Catherine Delacote adlı 59 yaşındaki  Fransız işkadını, intihar etmeden önce 17 yıldır yanında çalışan Nutwalai  Phupongta adlı 49 yaşındaki bakıcısına 100 milyon Tayland Baht’ı (Yaklaşık 2,7 milyon Euro) miras bıraktı.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

Catherine Delacote, Tayland’ın Koh Samui  adasında  yaşıyordu. Adada hepsi de yüzme havuzlu 5 villası vardı.  Nutwalai Phupongta adlı bakıcısı, daha doğrusu  ev  işlerindeki  yardımcısı 17 yıldır yanında çalışıyordu.

 

Nutwalai, Fransız iş kadınıınn kendisine bıraktıklarını  şöyle saydı:

 

-Yaşadığı villa.

-Villaya  bitişik 3.200 metrekare arazi.

-Villadaki bir kasada duran mücevherler ve nakit para.

-Bankadaki  birkaç hesapta bulunan nakit para.

-Lüks bir otomobil.

Catherine Delacote ayrıca çok sevdiği 3 yavru kedisini de Nutwalai’ye emanet etti.

Ve nihayet boşandığı eşine de 2 villa bıraktı

 

Catherine Delacote ve kendisi gibi Fransız olan boşandığı eşi 12 yıl önce Koh Samui  adasına yerleşti. Delacote  eşinden ayrıldıktan sonra villada tek başına yaşamaya başladı. Ada polisi, Delacote’un ateşli silahla hayatını yitirdiğini açıkladı. Cansız bedeni villanın havuzunun yanında bir şezlongta bulundu. Sol şakağında bir kurşun yarası, sol elinde de kurşun izi vardı.

 

Cesedinin yakınlarında 45 milimetrelik otomatik bir silah, bir kurşun, bir kadeh votka bir güneş gözlüğü, bir paket sigara bulundu. Kurşun evin içinde ele geçirildi. Kapıda da bir kurşun deliği vardı. Yüzme havuzunun bakımından sorumlu bir çalışan Catherine Delacote’un cesedini sabah bir kan gölünün ortasında bulduğunu ve hemen polise haber verdiğini anlattı.

 

Soruşturmada, Catherine Delacote’un cenaze masrafları için bakıcısı Nutwalai’nin hesabına 500 bin Baht havale gönderdiği belirlendi. Nutwalai, Delacote’un intihar ettiğini düşünüyor. İş kadını bir çok kişiye mesaj gönderip, servetini yanında çalışan kadına bırakacağını bildirmişti. Nutwalai’ye göre Delacote kanserle boğuşuyordu ama intihar niyetine ilişkin hiçbir şey söylememişti.

 

Silah ise villaya bir hırsızın girmesinden sonra edinilmişti. Ölümünden hemen önce, Delacote’un havuzu kapsayan güvenlik kamerasını kapattığı ve ardından hayatına son verdiği tahmin ediliyor. Bu da intiharı için tüm hazırlıkları titizlikle yürüttüğü anlamına geliyor.

 

Son görüntülerde Delacote’un bilgisayarının başına oturduğu ve son mesajlarını yazdığı gözleniyor.  Daha sonra bir süpürgenin yardımıyla kamerayı kapatıyor ve hayatını noktalayacak eyleme girişiyor. Delacote, Nutwalai’ye bıraktığı son mesajında şöyle diyor: “Sizin dürüst biri olduğunuza inanıyorum. Onun için vasiyetimin yerine getirilmesi görevini size bırakıyorum. Lütfen cesedimi yakın, küllerimi Fransa’ya gönderin ve oradaki yakınlarımı uyarın.”