Milliyet Gazetesi'nden Skandal Hata! Yıldız Çağrı Atiksoy'u Başkası Sandılar!

Türkiye'nin en büyük medya kuruluşlarından biri olan Demirören Medya Grubu'na bağlı Milliyet Gazetesi, bugün magazin gündeminde yer alan "Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy'dan Tehlikeli Yolculuk" haberini sayfalarına taşırken, yaptığı gazetecilik hatasıyla adeta pes dedirtti. 

 

Türkiye'nin en büyük medya kuruluşlarından biri olan Demirören Medya Grubu'na bağlı Milliyet Gazetesi, bugün magazin gündeminde yer alan "Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy'dan Tehlikeli Yolculuk" haberini sayfalarına taşırken, yaptığı gazetecilik hatasıyla adeta pes dedirtti. Türkiye'nin en büyük medya kuruluşlarından biri olan Demirören Medya Grubu'na bağlı Milliyet Gazetesi, bugün magazin gündeminde yer alan "Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy'dan Tehlikeli Yolculuk" haberini sayfalarına taşırken, attıkları manşette "Yıldız Çağrı Atiksoy"un isminin yerine Berk Oktay'ın boşandığı eşi Merve Şarapçıoğlu'nun ismini kullandı. 

 

Milliyet Gazetesi'nin "Cadde" ekinde yer alan haberde, Berk Oktay ile sevgilisi Yıldız Çağrı Atiksoy'un yaptıkları kasksız tehlikeli motorsiklet yolculuğu anlatılırken, haberin manşeti "Merve Sarapçıoğlu - Berk Oktay'dan tehlikeli hareketler" ifadeleri kullanıldı. 

 

İşte o skandal manşet;

 

milliyet gazetesi berk oktay haberi