Miles Chamley Watson Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Miles Chamley Watson kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sporcu Miles Chamley Watson ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Miles Chamley Watson kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Miles Chamley Watson kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sporcu Miles Chamley Watson ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sporcu Miles Chamley Watson ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Miles Chamley Watson kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

miles chmaley watson kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Miles Chamley Watson kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Miles Chamley Watson kimdir? 3 Aralık 1989 doğumludur. Dünya şampiyonu İngiliz asıllı eskrimcidir. Miles Chamley-Watson Londra'da doğdu. Jamaika, İrlanda, İngiliz ve Malavi kökenlidir. Hayatının ilk sekiz yılını Birleşik Krallık'ta geçirdi. ABD'ye geldikten sonra New York, Saint James'deki Knox Okulu'nda eskrim yapmaya başladı. Chamley Watson, 2008 yılında Pennsylvania Eyalet Üniversitesi'ne tam burs kazandı. 2013 Dünya Şampiyonasında Chamley Watson, Dünya Şampiyonalarında bireysel altın madalya kazanan ilk ABD eskrimci oldu. Sadakatsiz dizisiyle ekranda olan Cansu Dere'nin Miles Chamley-Watson ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Bir çekimde tanışan ikili aşk yaşamaya başladı. Cansu Dere ve sevgilisi çekimden kareleri paylaştı. İkilinin birlikte oturduğu bir fotoğraf da sosyal medyaya yansıdı.