Mihre Mutlu Çelikkol Kimdir? Nerelidir? Ne İş Yapıyor?

Mihre Mutlu Çelikkol kimdir? Bugün magazin basınına bomba gibi düşen boşanma kararının ardından İbrahim Çelikkol'un eşi Mihre Mutlu Çelikkol ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaya başlandı. Peki Mihre Çelikkol kimdir? Nerelidir? Ne iş yapıyor? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde.

 

Mihre Mutlu Çelikkol kimdir? Bugün magazin basınına bomba gibi düşen boşanma kararının ardından İbrahim Çelikkol'un eşi Mihre Mutlu Çelikkol ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaya başlandı. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran İbrahim Çelikkol'un eşi Mihre Çelikkol ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaya başlandı. Peki Mihre Mutlu Çelikkol kimdir? Nerelidir? Ne iş yapıyor? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

mihre mutlu celikkol kimdir nerelidir ne is yapiyor

 

Mihre Mutlu Çelikkol kimdir? Nerelidir? Ne iş yapıyor? Burcu nedir?

 

Mihre Çelikkol kimdir? Mihre Mutlu Çelikkol 1989 yılında Samsun'da dünyaya geldi.  Bahçeşehir Üniversitesi'nde mimarlık bölümünü bitiren Mihre Mutlu Çelikkol, bir şirkette 6 ay boyunca mimar olarak görev almış, daha sonrasında kendi ofisini açmıştır. 2017 yılında oyuncu İbrahim Çelikkol ile nikah masasına oturan Mihre Mutlu Çelikkol’un Ali isminde bir oğlu var.