Metin Yıldız'dan Boşanma Açklaması! Her Evlilikte Olan Şeyler!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Metin Yıldız önceki gün eşi Ceylan Yıldız ile görüntülenirken boşanma iddiaları hakkında açıklamalarda bulundular. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Metin Yıldız önceki gün eşi Ceylan Yıldız ile görüntülenirken boşanma iddiaları hakkında açıklamalarda bulundular. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Metin Yıldız önceki gün eşi Ceylan Yıldız ile görüntülenirken boşanma iddiaları hakkında açıklamalarda bulundular. 

 

Milliyet’ten Hüseyin Altun’un haberine göre; ’Çok Güzel Hareketler' programı ile şöhreti yakalayan Metin Yıldız ile , Aralık 2021'de dünyaevine girdiği Ceylan Yıldız, "boşanma kararı aldıkları" iddiası ile gündeme gelmişti. Eşi ile kamera karşısına geçen oyuncu, ayrılık haberlerine açıklık getirdi. Metin Yıldız ve eşi Ceylan Yıldız önceki akşam Hilltown AVM'de gerçekleşen bir açılışa katıldı. Boşanacakları konuşulan çiftten Metin Yıldız, "Aslında o kadar anlık bir şeydi ki. Biz şimdi bir sinema filmi çekiyoruz. Çok uzun zamandır buna hazırlanıyoruz. Filmimizin hem başrol oyuncusu hem de yapım ortağıyız. Neredeyse evliliğimizden beri 7/24 yan yanayız, hiç ayrılmadık. Dolayısıyla kavga da edebiliriz, tartışa da biliriz. Her ailede olup biten şeyler bunlar" açıklamasını yaptı.

 

"BİRBİRİMİZE AŞIĞIZ”

 

48 yaşındaki oyuncu, "Biz iyi anlaşıyoruz, eşim benim en iyi arkadaşım. Her evlilikte olan şeyler. Biz çok eğlendik böyle bir duruma. Birbirimizi çok seviyoruz. İlan ediyoruz aşığız birbirimize" dedi. Geçtiğimiz aylarda kalp krizi geçiren oyuncu, "Damarlarımdan bir tanesi neredeyse tamamen tıkanmıştı. Taksi de yoktu hiç. Kalp krizi geçiriyorum, kapıya inmişim ama durmuyorlar. En sonunda eşim yoldan geçen bir taksinin önüne atladı. Öyle yetiştim hastaneye" şeklinde konuştu. Ceylan Yıldız ise “Ben hastaneye gittiğimiz gibi bayıldım. Soğukkanlı değildim. Çok panik bir şekilde geçti o süreç. İnşallah bir daha da yaşamayız böyle şeyler” ifadelerini kullandı.