Metin Akpınar'ın Kızı Duygu Nebioğlu Annesini Müge Anlı'da Arayacak!

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu annesini bulmak için Müge Anlı'nın yayınına çıkmak istediğini söyledi. Bu istek karşılıksız kalmadı. Müge Anlı, Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'nu programına davet etti.

 

Metin Akpınar'ın ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu annesine ulaşmak istiyor. Filmlere konu olacak bir hayat hikayesine sahip olan Duygu Nebioğlu, annesine ulaşabilmek için Müge Anlı'nın programına çıkmak istediğini söyledi. Sabah'tan Tuba Kalçık'a röportaj veren Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, Müge Anlı'ya çağrıda bulundu.

 

DUYGU NEBİOĞLU'DAN MÜGE ANLI'YA ÇAĞRI

 

"Annemle en son 2010 yılında görüştüm. O zamandan beri görüşmüyorum. Babamın Metin Akpınar olduğunu yeni öğrenmiştim o zaman. Annem Almanya'da yaşadığı için, görüntülü konuşmuştuk. Karşılıklı çok gözyaşı da döktük. Ama bir daha ne aradı, ne de sordu. Dayımlarım ve teyzemlerin üzerinden de ulaşamıyorum." diyen Nebioğlu, "Annesi öldüğünde Türkiye'ye geldi ama benden gizlediler. Bizimle görüşmek istemiyor. Ben annemi bulmak istiyorum. Annemi bulmak için Müge Anlı'dan yardım istiyorum. Ancak onun bulabileceğine inanıyorum. Gerekirse onun programına çıkarım. Müge Anlı'yı 15 yaşımdan beri takip ediyorum. Çok güveniyorum ona." ifadelerini kullandı.

 

metin akpinar in kizi duygu nebioglu annesini muge anli da arayacak

 

MÜGE ANLI DUYGU NEBİOĞLU'NUN SESİNİ DUYDU

 

Tuba Kalçık, röportajını Instagram'dan paylaşırken Müge Anlı'yı da etiketledi. Talebe kayıtsız kalmayan Müge Anlı da, "Herkese kapımız açık, her zaman bekleriz..." diyerek Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'nu programına davet etti