Metin Akpınar'dan Evlilik Dışı Oğlu Var Diyen Onur Akay'a Dava!

Metin Akpınar geçtiÄŸimiz günlerde hakkında köÅŸe yazısı yazarak evlilik dışı oÄŸlu olduÄŸu iddiasında bulunan Onur Akay'a dava açacak. 

 

Metin Akpınar geçtiÄŸimiz günlerde hakkında köÅŸe yazısı yazarak evlilik dışı oÄŸlu olduÄŸu iddiasında bulunan Onur Akay'a dava açacak. 

 

Ensonhaber'de yer alan habere göre; Evlilik dışı iliÅŸkiden iki kız babası olduÄŸu ortaya çıkan usta oyuncu Metin Akpınar'ın bir de oÄŸlu olduÄŸu iddia edilmiÅŸti. Akpınar, harekete geçti. Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden biri olan Metin Akpınar'ın, evlilik dışı iliÅŸkiden Duygu NebioÄŸlu ve Sevgi NebioÄŸlu adında ikizleri olduÄŸu yıllar sonra ortaya çıktı.

 

"36 yıl önce Antalya’da bir sanatsal etkinlikte tanıştığım kiÅŸiyle sadece bir gecelik beraberliÄŸim oldu." diyen Akpınar'ın bir de oÄŸlu olduÄŸu iddia edildi.

 

Onur Akay, açıklamasında "Metin Akpınar’ın 1984 doÄŸumlu bir de oÄŸlu olduÄŸu senelerdir yakın çevresinde konuÅŸuluyor. Åžu anda 39 yaşında olan ve iki isimli olan oÄŸlunun göbek adı da Metin ve Almanya’da yaşıyor. Genç Metin’i büyüten aile Genç Metin'in Metin Akpınar’a babalık davası açmasını istiyor. Metin Akpınar emin olun ki oÄŸlunu benim yazımla öÄŸrenmiyor ama eÅŸi Göksel ÖzdoÄŸdu Akpınar benim yazımla öÄŸrenecek.

 

"Çocuklar sevgi bekliyor”

 

Genç Metin’in annesinin de Suphiye Orancı olduÄŸunu söyleyenler var. Ancak annesi baÅŸka bir kadın bile olsa ikizlerin öz aÄŸabeyi oluyor. Çocuklarının beklediÄŸi ÅŸeyin sadece sevgi ve sıcak iliÅŸki olduÄŸunu maalesef ki anlayamayan Metin Akpınar’ın, YeÅŸilçam filmlerini aratmayan hayatının bir gün film olacağı da kesinleÅŸti.” cümlelerine yer vermiÅŸti. Ä°ddiaların ardından harekete geçen Metin Akpınar, iddiaları sosyal medya hesabından duyuran Onur Akay'a dava açacak.