Mesut Özil Fenerbahçe'de Kadro Dışı Bırakıldı!

Fenerbahçe Spor Kulübü resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada futbolcu Mesut Özil ve Ozan Tufan'ın alınan karar gereği kadro dışı bırakıldığı açıkladı. 

 

Fenerbahçe Spor Kulübü resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada futbolcu Mesut Özil ve Ozan Tufan'ın alınan karar gereği kadro dışı bırakıldığı açıkladı. Son dönemde performansı ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil, Ozan Tufan ile birlikte Fenerbahçe Spor Kulübü'nün yaptığı resmi açıklama ile kadro dışı bırakıldı. 

 

mesut ozil ve ozan tufan fenerbahce de kadro disi kaldi

 

Kadro dışı bırakıldı!

 

Sarı-lacivertlilerde Mesut Özil ile Ozan Tufan süresiz olarak kadro dışı bırakıldı. Yapılan açıklamanın ardından Fenerbahçe taraftarı çıldırdı. Sosyal medyada özellikle Mesut Özil'in kadro dışı kalmasına tepki gösteren taraftarlar Ali Koç'u hedef aldı. Fenerbahçe'nin büyük umutlarla Arsenal'den transfer ettiği Mesut Özil, bugün itibariyle süresiz kadro dışı bırakıldı. Büyük bir coşku ile çocukluk aşkı olduğunu ifade ettiği Sarı Lacivertliler'e imza atan yıldız futbolcunun şimdi ise kadro dışı kalması gündem oldu. "Gel birlikte Mesut olalım" sloganıyla başlayan transfer süreci şimdilerle yerini büyük bir hayal kırıklığına bırakmış durumda. Sakatlıklarının yanı sıra, teknik direktörlerle sorun yaşayan ve geldiği günden bu yana tartışmaların odağında olan Mesut Özil'in gösterişli imza töreni hala akıllarda. Eşi Amine Gülşe ve kızıyla birlikte uçakta gelirken, an bean takip edilen, her taraftarın yüzünde gülümsemeye neden olan transferin ardından bu gelişmelerin yaşanması Sarı Lacivertli camiada büyük bir şok etkisi yarattı. 

 

İşte o resmi açıklama;

 

fenerbahce mesut ozil i kadro disi birakti