Merve Taşkın'ın Hayat Hikayesi Nedir?

Ünlü sosyal medya fenomeni Merve Taşkın ailesinden ve çocukluğundan bahsetti. Onlyfans üyesi olan Taşkın, geçmişi hakkında konuştu. Nasıl ünlü olduğunu anlattı. Babasını kaybeden Taşkın üvey babasıyla ilişkisi hakkında açıklamada bulundu. Ünlü olmadan önceki yaşantısını anlattı. Merve Taşkın kimdir? İşte cevabı...

 

21 Ocak 1998'de Antalya'da doğdu. Yalnız,özgüvensiz ve değersiz bir çocukluk geçiren Taşkın, özgürlüğüne çok düşkün birisi. Çocukluğunda hep sınıflandırılan bir ortamda büyümüş, baskı altında kalmış. Utangaç bir çocukmuş sosyal medyayla zamanla bu utangaçlığını aşmış. Anne ve babasından sevgi görmeden büyümüş. 2 yaşında babası ölmüş ve babasının ölümünü kendi araştırarak bulmuş. Annesiyle hiç baba konusunu konuşmuyormuş evde konusu açılmıyormuş 18 yaşına kadar bu durum devam etmiş. Kendisi de sormuyormuş babasını. Google'da babasının haberini bulup ordan öğrenmiş nasıl öldüğünü. Annesi ikinci evliliğini yaptıktan sonra Aydın Nazilli'ye taşınmışlar ve orda düzenli bir hayat sürmüşler. Üvey babasının başka bir evliliği varmış ve annesiyle imam nikahı kıymış. Bu evlilikten bir çocukları olmuş. Üvey babası tarafından sürekli kısıtlanmış. Yapacağı birçok şeye izin vermiyormuş. 'Akşam dışarı çıkamazsın' 'Dakikası dakikasına evde olacaksın' 'Her yaz Kuran  kursuna gideceksin' 'Her gün bir sure ezberleyeceksin' 'Sosyal medya kullanmayacaksın' diye birçok kural koyuyormuş. Annesiyle arasında anne-kız ilişkisi yokmuş ve annesi hep mutsuzmuş. 

 Okulda dışlanan bir insanmış. Akran zorbalığı yaşamış. Dışarı çıkma saatleri varmış. İlk olarak askılı bir badiyle yatakla selfie çekilmiş. Paylaştıktan sonra çok sayıda yorum almış. İnsanların rahatsız olacağı şeyler yaparsa ya da absürt bulduğu o zaman daha çok ilgi çekeceğini düşünmüş. İnsanlar daha çok linçlesin diye sosyal medyada daha da saçmalıyormuş. Saftirik rolü oynuyormuş. Üvey babası tarafından bıçaklı saldırıya uğramış.  

Müstehcen içerikli paylaşımlarda bulunduğu için 5 ay hapis cezası almış. Hakkında açılan diğer davalardan ise beraat etmiş.