Merve Taşkın'dan Uzun Zaman Sonra Gelen Şiddet İtirafı! Olay Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Merve Taşkın, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda uzun zaman sonra yaşadığı şiddet olayını itiraf ederken, kadınlara bu konuda tavsiyeler verdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Merve Taşkın, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda uzun zaman sonra yaşadığı şiddet olayını itiraf ederken, kadınlara bu konuda tavsiyeler verdi. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Merve Taşkın, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda uzun zaman sonra yaşadığı şiddet olayını itiraf ederken, kadınlara bu konuda tavsiyeler verdi.

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda şiddet olayıyla ilgili itirafta bulunan Taşkın "Geçen gün bir kadının daha önceden yaşadığı şiddeti yeni paylaştığını görmüştüm. Sanırım başta insanlar duymasın diye düşündü ya da korktu ve gizledi bende öyle yapmıştım. Bir çok kadın gibi bende daha önceden bir şeyler yaşadım, acı çektim ağladım, sızladım, burnum kırıldı mi diye hastanelere gittim ve bunları tek başıma atlattım sosyal medyaya yansıtmadım paylaşım yapmadım herkesin duymasını ve konunun uzamasını istemedim. Hiçbir şey dışarıdan göründüğü gibi değil bunu bilin. O suratıma yavaş yavaş dokunarak makyaj yapıp mutluymuş gibi storyler attım anlamadınız ama yanlış yaptığımı yeni anlıyorum. Bu tarz şeyler yaşıyorsanız şiddet görüyorsanız ya da tehdit ediliyorsanız korkmayın, saklamayın, gizlemeyin. Sesinizi duyurun yoksa ileride çok geç olabilir. Şu an çok daha farklı düşünüyorum tekrar böyle bir şey yaşarsam ki allah yaşatmasın bu sefer sessiz kalmayacağımı biliyorum şikayetçi olacağımı biliyorum her yere duyuracağımı biliyorum. Siz de bunu yapın lütfen korkmayın ve kendinize güvenin  Bu kişinin kim olduğunu tekrar sorun yaşamamak için söylemeyeceğim çünkü kesinlikle tekrar sorun yaşarız ve bu sefer daha büyük olur zaten olayın üstünden de baya geçti. Ama yine de tekrar böyle bir şey yapmaya yeltenirse ya da her hangi bir tehditte bulunursa bunu sizinle ve emniyetle paylaşmaktan çekinmeyeceğim yakın çevrem gerekli detayları biliyor zaten şu an bu kadarı yeterli kendinize iyi bakın kimseye de zarar vermeyin lütfen belki yaralar bir şekilde geçiyor ama psikolojik olarak travmalar kalıyor. İnsan olan insan gibi konuşarak anlaşır şiddetle değil, şiddet bir çözüm değildir." ifadelerini kullandı. 

 

İşte o paylaşım;