Merve Şarapçıoğlu Aradığı Aşkı Buldu! İşte Aşk Yaşadığı İsim!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Berk Oktay'ın eski eşi Merve Şarapçıoğlu aradığı aşkı buldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Berk Oktay'ın eski eşi Merve Şarapçıoğlu aradığı aşkı buldu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Berk Oktay'ın eski eşi Merve Şarapçıoğlu aradığı aşkı buldu. 

 

merve sarapcioglu aradigi aski buldu

 

Aradığı aşkı buldu!

 

Posta gazetesinin haberine göre; 2021 yılının şubat ayında Berk Oktay ile olaylı evliliği sona eren Merve Şarapçıoğlu da aşkı buldu. Merve Şarapçıoğlu'nun ilişkisi dahaçok yeni. Merve Şarapçıoğlu 2017’de evlendiği oyuncu Berk Oktay’dan Şubat 2020’de olaylı bir şekilde boşanmıştı. 2021’de adı Demet Akalın’ın eski eşi Oğuz Kayhan ile anılsa da yalanladı. Merve Şarapçıoğlu sonunda aşkı buldu, kalbini iş insanı Mehmet Yahya’ya kaptırdı. Merve Şarapçıoğlu ile sevgilisi Mehmet Yahya önceki akşam sarmaş dolaş dans etti. Mehmet Yahya ile Merve Şarapçıoğlu'nun ilişkisi daha çok yeni. Öte yandan eski eşi Berk Oktay da nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Yıldız Çağrı Atiksoy, dün akşam kına gecesi yaptı. Yakışıklı oyuncu, organizasyon öncesi müstakbel eşini evinden davul-zurnayla aldı. Gece boyunca davul çalan Berk Oktay, müstakbel eşini pistte bir an olsun yalnız bırakmadı.