Merve Dizdar İle Uğur Uzunel Aşkı Belgelendi! İşte O Fotoğraf!

Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Merve Dizdar ile Masumlar Apartmanı dizisinden rol arkadaşı Uğur Uzunel'in aşk yaşadıkları iddiası magazin gündemine bomba gibi düşerken, ikili Kapadokya'da samimi bir şekilde eğlenirken görüntülendiler. 

 

Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Merve Dizdar ile Masumlar Apartmanı dizisinden rol arkadaşı Uğur Uzunel'in aşk yaşadıkları iddiası magazin gündemine bomba gibi düşerken, ikili Kapadokya'da samimi bir şekilde eğlenirken görüntülendiler. Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Merve Dizdar ile Masumlar Apartmanı dizisinden rol arkadaşı Uğur Uzunel'in aşk yaşadıkları iddiası magazin gündemine bomba gibi düşerken, ikili Kapadokya'da samimi bir şekilde eğlenirken görüntülendiler. 

 

Kapadokya'da görüntülendiler!

 

Merve Dizdar, Masumlar Apartmanı dizisindeki rol arkadaşıyla görüntülendi. Merve Dizdar, 2016'da evlendiği kendisi gibi oyuncu eski eşi Gürhan Altundaşar ile geçtiğimiz yıl boşanmıştı. Ayrılık haberlerinin basına yansımasının ardından Dizdar'ın adı 'ihanet' iddialarına karışmıştı. Dizdar'ın, evli olduğu dönemde Masumlar Apartmanı'ndaki partneri Uğur Uzunel ile yakınlaştığı ileri sürülmüştü. Ünlü oyuncu, hakkında ortaya atılan iddiaları, "Ne Gürhan ne ben birbirimizi aldatmadık. Yasak aşk yaşamadık kimseyle... Sadece bitti... Rica ediyorum." diyerek yalanlamıştı. Merve Dizdar ile Uğur Uzunel'in ilişkilerini sır gibi sakladığı ve gizli gizli görüştükleri iddia edildi. 2023'ü Kapadokya'daki bir mekanda karşılayan Dizdar ile Uzunel, gece geç saatlere kadar eğlenirken görüldü.