Merve Dizdar Eşiyle Çeşme'de Aşka Geldi! Denizde Görüntülendi!

Dünyaca ünlü Cannes Film Festivali’nde 'Kuru Otlar Üstüne filmiyle 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünü alan Merve Dizdar sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımlarla zaman zaman takipçilerinin karşısına çıkıyor. Merve Dizdar 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Cihan Ayger ile aşk yaşadığını duyurmuştu. Dizdar ve Ayger geçtiğimiz aylarda ise Kadıköy Evlendirme Dairesi’nde hayatını birleştirmişti. Çiçeği burnunda ikili şimdi ise Çeşme'de görüntülendi.

 

Milliyet'ten Deniz Boy'un haberine göre; Merve Dizdar, mayıs ayında düzenlenen 76. Cannes Film Festivali'nde Nuri Bilge Ceylan'ın "Kuru Otlar Üstüne" adlı filmindeki rolüyle En İyi Kadın Oyuncu dalında Altın Palmiye kazanmıştı. Cannes Film Festivali'nde bu dalda ödül kazanan ilk Türk oyuncu olan Merve Dizdar, bu başarısını sosyal medyada bir kazanca çevirmediğini belirtmişti. Zaman zaman sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımlarla gündeme gelen Merve Dizdar geçtiğimiz aylarda ise aşka gelmişti. İki yıl önce Gürhan Altundaşar’dan boşanan Merve Dizdar aradığı aşkı bulmuş ve Sevgililer Günü'nde duyurmuştu. Yaklaşık 10 aydır aşk yaşayan Merve Dizdar ile Cihan Ayger, geçtiğimiz haziran ayında ailelerin ve dostlarının katıldığı bir törenle Kadıköy Evlendirme Dairesi’nde nikâh masasına oturmuştu. Sade gelinliğiyle ve mutlu halleriyle dikkat çeken güzel oyuncu şimdi ise eşiyle birlikte tatile çıktı.

 

Merve Dizdar, iki ay önce evlendiği eşi Cihan Ayger ile Çeşme’de objektiflere yakalandı. Balayından döndükten sonra ilk kez tatilde görüntülenen çiçeği burnunda çift, Alaçatı’daki bir plajda denize girdi. Suyun içinde kaldıkları süre boyunca romantik anlar sergileyen çift, şezlonga gidene kadar çifte kumrular gibi birbirlerini bırakmadı.



Etiketler: