Merve Dizdar'dan Aşk Açıklaması! Bilmiyorum!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Merve Dizdar, önceki gün İngilizce öğretmeniyle 4 saat boyunca yemek yerken, çıkışta gazetecilere aşk ve sevgili ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Merve Dizdar, önceki gün İngilizce öğretmeniyle 4 saat boyunca yemek yerken, çıkışta gazetecilere aşk ve sevgili ile ilgili açıklamalarda bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Merve Dizdar, önceki gün İngilizce öğretmeniyle 4 saat boyunca yemek yerken, çıkışta gazetecilere aşk ve sevgili ile ilgili açıklamalarda bulundu.

 

Merve Dizdar geçtiğimiz akşam İngilizce hocası ile 4 saat boyunca yemek yerken görüntülendi. Geçtiğimiz yıl 3 senelik eşi oyuncu Gürhan Altundaşar'dan boşanan Dizdar, "Yanınızda ne zaman sevgilinizi göreceğiz?" sorusuna dikkat çeken şu yanıtı verdi:

 

"Bilmediğim soruları bana sormayın, kaç defa söyledim. Bilmiyorum. Aşka kalbimin kapılarını kapamadım. Kafam hiç oralarda değil, bambaşka yerlerde. Daha çok iş, güç. İngilizce, kariyer. Cevabı yok şu an için bu sorunun..."

 

merve dizdar sevgili ve ask aciklamasi



Etiketler: