Merve Boluğur Mert Aydın İle Evlendi! İşte Düğünden Kareler!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Merve Boluğur, sevgilisi Mert Aydın ile geçtiğimiz gece gerçekleşen tören ile evlendi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Merve Boluğur, sevgilisi Mert Aydın ile geçtiğimiz gece gerçekleşen tören ile evlendi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Merve Boluğur, sevgilisi Mert Aydın ile geçtiğimiz gece gerçekleşen tören ile evlendi. 

 

2015 yılında şarkıcı Murat Dalkılıç ile evlenen ve 2017 yılında da anlaşmalı olarak boşanan ünlü oyuncu Merve Boluğur ikinci kez nikah masasına oturdu. Yaklaşık dört aydır aşk yaşayan çift dün gece evlendi. Boluğur, düğüne hazırlandığı anları sosyal medya hesabından yayınladı. Straplez yaka bir gelinlik giymeyi tercih ettiği görülen Boluğur, ayrıca düğün öncesi sürpriz bir hamlede bulundu. Boluğur, henüz imzayı atmadan önce sosyal medya hesabından soyadını 'Aydın' olarak güncelledi. Merve Boluğur'un bu hamlesi takipçilerinin dikkatinden kaçmadı. 

 

merve bolugur mert aydin ile evlendi

 

"GELİN GİBİ GELİN”

 

Üzerinde taş işlemeleri olan kabarık bir gelinlik daha giymeyi tercih eden Merve Boluğur, objektif karşısında çekilen karesini "Gelin gibi gelin" notuyla yayınladı.

 

merve bolugur mert aydin ile evlendi

 

"KOCAM' DEDİM, OLDUN”

 

Daha sonra Mert Aydın ile olduğu fotoğrafını da paylaşan Merve Boluğur, müstakbel eşine "Kocam' dedim, oldun. Seni çok seviyorum" sözleriyle seslendi. Boluğur, geçtiğimiz günlerde "Sevgi evliliği, aşk evliliği yapıyorum. Evlilik teklifi çok hoşuma gitti. Gayet güzeldi. Benim için ten uyumu çok önemli. Dokunduğunuz zaman, sarıldığınız zaman sevebilmeniz çok önemli" demişti.