Merve Boluğur'dan Çarpıcı Açıklamalar! Can Yaman Hakkında Ne Düşünüyor?

Youtube'da yayınladığı "Sanane Cihanna" isimli programla magazin gündemine kaliteli söyleşiler sunan ünlü gazeteci Cihan Şensözlü, yayınladığı videosunda son dönemde hayranı Burak Dayı ile yaşadığı aşk ile gündemde olan ünlü oyuncu Merve Boluğur'u kanalında konuk ederken, kendisine hakkında merak edilenleri sordu. 

 

Youtube'da yayınladığı "Sanane Cihanna" isimli programla magazin gündemine kaliteli söyleşiler sunan ünlü gazeteci Cihan Şensözlü, yayınladığı videosunda son dönemde hayranı Burak Dayı ile yaşadığı aşk ile gündemde olan ünlü oyuncu Merve Boluğur'u kanalında konuk ederken, kendisine hakkında merak edilenleri sordu. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü gazeteci Cihan Şensözlü, yayınladığı videosunda son dönemde hayranı Burak Dayı ile yaşadığı aşk ile gündemde olan ünlü oyuncu Merve Boluğur'u kanalında konuk ederken, kendisine hakkında merak edilenleri sordu.

 

Kendimi lolita olarak görüyorum! 

 

Cihan Şensözlü'nün sorularına içtenlikle yanıt veren ünlü oyuncu "Şimdiye kadar neden hep duvarlarını gösterdin? Bu gerçek Merve değil" sorusuna verdiği yanıtta "Herkes algılayabildiği kadar algılıyor ya ben aslında kendimi hiç kapatmadım. Son zamanlarda ama derinlerde meditasyon işlerine merak saldım ve kendimle ilgili yepyeni keşifler yapıyorum. Eğlenceli kişiliğimi eskiden sadece yakın ve sevdiğim arkadaşlarımın yanında gösterirken artık okey ben buyum diyebiliyorum" ifadelerini kullandı. 

 

Cihan Şensözlü'nün "Kafayı kırmanı sağlayan senin ne oldu? Gerçek Merve'yi göstermek mi?" sorusuna ise ünlü oyuncu "Artık umursamıyorum. Umursamaz bir Merve var artık. Çünkü hepimiz bu hayata birer kere geliyoruz. Bundan sonra kendimi nasıl daha mutlu edebilecek şeyler yapabilirim gibi şeyler benim değişmemi sağladı." ifadelerini kullandı. Açıklamalarına devam eden ünlü oyuncu "Kendini Lolita gibi görüyor musun?" sorusuna "Evet kendimi öyle görüyorum. Sosyal medya sayfamda o an hissettiğim şey ne ise onu paylaşıyorum. Yani filtresiz. Artık gelecek tepkileri bildiğim için yaptığım paylaşımı o yüzden değil tamamen onun ben olduğum için yapıyorum" ifadelerini kullandı. 

 

Geleceğime bakıyorum! 

 

Hiç sevdiğin ve unutamadığın bir insan olmadı mı? sorusuna yanıt veren Boluğur, "Geleceğime bakıyorum gerçekten. Tabii ki yoğun hisler yaşıyorum hayatımda ben çünkü yoğunluğu çok seven biriyim. Hayatı dolu dolu yaşadığım için bu yüzden Instagram sayfam bu kadar çok konuşuluyor. " ifadelerini kullanırken Şensözlü'nün "Nefret duygusunu da dolu dolu yaşıyor musun?" şeklindeki sorusuna ise "Daha çok minnet duygusunu dolu dolu yaşamayı seçiyorum." şeklinde yanıtladı. 

 

Tim Burton'u çok severim! 

 

Olduğun yerden mutlu musun? sorusuna "Daha iyisi tabii ki var. Kendime adıma mesela halen oynamak istediğim roller var." şeklinde yanıtlayan ünlü oyuncuya "Aklında bir rol var mı?" diye sorulurken ünlü oyuncu bu soru için "Evet Pamuk Prenses, cadı değilim. Ben mesela Tim Burton'u çok severim. Tim Burton'un karakterlerinde de çok hoşuma giden şeyler var. O tarz masalsı fakat aksiyon dozu yüksek filmlerde karakterler canlandırmak istiyorum." şeklinde konuştu. 

 

Can Yaman hakkettiği yerde! 

 

Can Yaman'ın İtalya'da karşılanma görüntüleri ve oyuncu profili ile ilgili düşünceleri sorulan Boluğur "Bilmiyorum o görüntüleri izlemedim ama Can Yaman şüphesiz iyi bir oyuncu ki hakketiği layık olduğu yerde. Ben sadece kendisini takdir ederim" şeklinde yanıtlarken, Boluğur'un sözleri magazin gündemine bomba gibi düştü. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.