Mertcan Bahar Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Mertcan Bahar kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Mertcan Bahar ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Mertcan Bahar kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Mertcan Bahar kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Mertcan Bahar ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Mertcan Bahar ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Mertcan Bahar kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

mertcan bahar kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Mertcan Bahar kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? 

 

Mertcan Bahar kimdir? Mertcan Bahar'ın doğum yılı 1998’dir. 24 yaşındadır. Aslen Trabzonlu’dur. Mertcan Bahar İstanbul da oturmaktadır. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken sosyal medya fenomeni 1.68 cm boyunda ve 79 kg ağırlığındadır. Mertcan Bahar lise terktir. Mertcan Bahar'ın yükseklik fobisi vardır. Mertcan Bahar'ın babası kasap dükkanı sahibidir ve oranın işletmesinden sorumludur. Mertcan Bahar'ın babasının adı Aslan Ofluoğlu’dur. Mertcan Bahar'ın annesi ev hanımıdır. Mertcan Bahar'ın en sevdiği renk siyah ve turuncudur. Mertcan Bahar Pişt filminde rol almıştır. Mertcan Bahar'ın sevgilisi Sema Sarmış'tır.