Mert Öcal Twitter'a Bomba Gibi Döndü ve Uyardı! Yakarsınız!

Survivor 2022 All Star yarışmasından erken vedasıyla hayranlarını üzen ünlü oyuncu Mert Öcal, Twitter sayfasından elendikten sonra yaptığı ilk paylaşımla gündemi sarsarken, kullanıcıların kendisini tahrik etmeleri durumunda destekledikleri diğer yarışmacıları yakacakları uyarısında bulundu. 

 

Survivor 2022 All Star yarışmasından erken vedasıyla hayranlarını üzen ünlü oyuncu Mert Öcal, Twitter sayfasından elendikten sonra yaptığı ilk paylaşımla gündemi sarsarken, kullanıcıların kendisini tahrik etmeleri durumunda destekledikleri diğer yarışmacıları yakacakları uyarısında bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Mert Öcal, Twitter sayfasından elendikten sonra yaptığı ilk paylaşımla gündemi sarsarken, kullanıcıların kendisini tahrik etmeleri durumunda destekledikleri diğer yarışmacıları yakacakları uyarısında bulundu.

 

Diğer yarışmacıları yakarsınız! 

 

Survivor 2022 All Star yarışmasından erken vedasıyla hayranlarını üzen ünlü oyuncu Mert Öcal, Twitter sayfasından elendikten sonra yaptığı ilk paylaşımla gündemi sarsarken, kullanıcıların kendisini tahrik etmeleri durumunda destekledikleri diğer yarışmacıları yakacakları uyarısında bulundu. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Canlar herkese selam destekleyenlere binlerce kez teşekkür ederim. Survivor defteri benim için açılmamak üzere kapanmıştır. Önümüze bakıyoruz başka mecralarda en yakın zamanda görüşmek üzere çalışmalara başladık. Hepinizi seviyorum kimseyle didişmeyin. UYARI !!! Güzel bir mesajla merhaba dedim ama size de demedim kendi sevenlerimle konuştum, hatta sizle muhatap bile olmadım olmayıda düşünmüyorum, ama beni tahrik etmeye ve kene gibi buralarda dolanıp beni huzursuz etmeye çalışırsanız desteklediğiniz yarışmacıları yakarsınız" ifadelerini kullanan Öcal sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

mert ocal twitter a bomba gibi dondu ve uyardi diger yarismacilari yakarsiniz