Mert Öcal İle Sude Burcu Nişanlandılar!

TV8'de yayınlanan Survivor 2022 All Star yarışmasında başlayan aşkları sonucunda geçtiğimiz günlerde sevgilisi Sude Burcu'ya evlenme teklif eden ve evet yanıtı alan ünlü oyuncu Mert Öcal, bugün gerçekleşen törenle sevgilisi Sude Burcu ile nişanlandı. 

 

TV8'de yayınlanan Survivor 2022 All Star yarışmasında başlayan aşkları sonucunda geçtiğimiz günlerde sevgilisi Sude Burcu'ya evlenme teklif eden ve evet yanıtı alan ünlü oyuncu Mert Öcal, bugün gerçekleşen törenle sevgilisi Sude Burcu ile nişanlandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü çift Sude Burcu ile Mert Öcal nişanlandılar. 

 

Nişanlandılar!

 

Geçtiğimiz günlerde sevgilisine yaptığı evlenme teklifi ile ilişkilerini evlilik yoluna sokan ünlü oyuncu Mert Öcal ile sevgilisi Sude Burcu geçtiğimiz gün gerçekleşen tören ile evlilik yolunda ilk adımı atarak nişanlandılar. Nişan töreninde çekilmiş bir pozunu paylaşan Öcal'ın hayranları sosyal medyada gündem olurken ünlü çift için , "Ömür boyu sonsuz mutluluklar" ifadelerini kullandılar. 

 

İşte o paylaşım;

 

mert ocal ile sude burcu nisanlandilar