Mert Öcal'a Sorulan Strateji Sorusu Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Survivor yarışma programı tüm Türkiye'yi ekrana kitlerken Acun Ilıcalı ünlüler takımıyla beraber takipçilerinden gelen soruları Instagram sayfası üzerinden yanıtladı. Sıra Mert Öcal'a gelince kendisine sorulan strateji sorusu sosyal medyada gündem oldu. 

 

Survivor yarışma programı tüm Türkiye'yi ekrana kitlerken Acun Ilıcalı ünlüler takımıyla beraber takipçilerinden gelen soruları Instagram sayfası üzerinden yanıtladı. Sıra Mert Öcal'a gelince kendisine sorulan strateji sorusu sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla adından sık sık söz ettiren Acun ılıcalı, Instagram sayfasından yaptığı yayında ünlüler takımıyla beraber takipçilerinden gelen soruları yanıtladı. Sıra Mert Öcal'a gelince kendisine sorulan strateji sorusu sosyal medyada gündem oldu. 

 

Mert Öcal'a sorulan "Konseyde strateji hatası yaptığını düşünüyor musun?" sorusuna yanıt veren ünlü oyuncu "Yani Aşkım'ın gitmesi bizi takım olarak çok üzdü. Beni de çok üzdü. Aşkım çok tatlı bir kızdı. Anlat Bakalım'da çok güzel bir performans sergiliyordu arada beraber oynuyorduk gönüllülere karşı. Bir strateji yapıp takımdan aslında kimseyi göndermemeye çalıştık. Onun için aslında benim adımı yazmıştık. Fakat bizim stratejimiz şu yüzden istediğimiz gibi olmadı. Karşı tarafta biz Ardahan'ın SMS birincisi geleceğini hiç tahmin etmemiştik. O bize çok büyük sürpriz oldu. Ardahan ile birlikte Yasin ve Cemal Can da potaya girmiş oldu. Yani oranın güçlü isimleriyle birlikte Aşkım çarpışmak zorunda kaldı. Dolayısıyla Aşkım'a veda etmek zorunda kaldık. Çok üzüldük. Keşke başka bir formül bulabilseydik ama sayılar çok fazla azaldığı için Survivor'da artık stratejiler eskisi gibi o kalabalık olduğu zamanlar gibi işe yaramıyor." ifadelerini kullanırken bu açıklama sosyal medyada geniş yankı buldu.

 

İşte o anlar;