Mergim Berisha'ya Sevgilisi Vesa Vllasaliu'yu Darp Ettiği Gerekçesiyle Mahkemeden Şok Karar!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren Fenerbahçeli futbolcu Mergim Berisha'nın birlikte yaşadığı sevgilisi Vesa Vllasaliu'yu darp ettiği gerekçesiyle mahkemeden şok bir karar çıktı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren Fenerbahçeli futbolcu Mergim Berisha'nın birlikte yaşadığı sevgilisi Vesa Vllasaliu'yu darp ettiği gerekçesiyle mahkemeden şok bir karar çıktı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren Fenerbahçeli futbolcu Mergim Berisha'nın birlikte yaşadığı sevgilisi Vesa Vllasaliu'yu darp ettiği gerekçesiyle mahkemeden şok bir karar çıktı.

 

Uzaklaştırma kararı!

 

Sözcü gazetesinin haberine göre; Ümraniye’de birlikte yaşadıkları rezidansta sevgilisi Vesa Vllasaliu’yu darbettiği ve eşyalarına el koyduğu iddia edilen Fenerbahçeli forvet Mergim Berisha hakkında mahkemece uzaklaştırma kararı çıkarıldı. Mahkeme, karara uymadığı takdirde Berisha’nın 30 güne kadar zorlama hapse tabi tutulacağını da kararında vurguladı. Vesa Vllasaliu, avukatı aracılığıyla Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurarak Fenerbahçeli forvet Mergim Berisha’dan şikayetçi oldu. Şikayet dilekçesinde Vllasaliu ile Berisha’nın 2021 yılının eylül ayından beri beraber yaşadıkları ve normal şartlar altında gelecek ay evlenmeyi planladıkları belirtildi. 

 

 



Etiketler: