Meme Kanserini Yenen Hande Yener'in Bikinili Pozları Olay Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Hande Yener, pandemi sonrası konser vermek için geldiği Alaçatı'da verdiği bikinili pozlarla olay oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Hande Yener, pandemi sonrası konser vermek için geldiği Alaçatı'da verdiği bikinili pozlarla olay oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çeken ve magazin gündeminde kendisine yer bulan ünlü şarkıcı Hande Yener, pandemi sonrası konser vermek için geldiği Alaçatı'da verdiği bikinili pozlarla olay oldu.

 

hande yener den olay yaratan bikinili paylasim 1

 

Geçtiğimiz gün meme kanserini yendiğini açıklayan popçu Hande Yener, konser vermek için Alaçatı'ya gitti. Siyah bikinisiyle objektif karşısında poz veren 48 yaşındaki Yener, hem fiziğiyle hem bikinisiyle ağızları açık bıraktı.

 

hande yener den olay yaratan bikinili paylasim 2

 

Koronavirüs pandemisi nedeniyle gelen kısıtlamaların kalkması sonucu ünlü isimler de soluğu tatil beldelerinde aldı. Ünlü popçu Hande Yener, hem iş hem tatil için Alaçatı'ya gitti. 48 yaşındaki Yener, siyah bikinisiyle objektif karşısında poz verdi. Fit görüntüsüyle dikkat çeken ünlü şarkıcı, beğeni topladı.

 

İşte Hande Yener'in o bikinili pozu;

 

hande yener den olay yaratan bikinili paylasim 3

 

Hande Yener, geçtiğimiz gün verdiği bir röportajda, artık çok değiştiğini, bu değişimin nedeninin bir yıl önce geçirdiği meme kanseri olduğunu açıkladı.

 

hande yener den olay yaratan bikinili paylasim 4

 

Yener, yedi saat süren bir operasyon sonucu kurtulduğu meme kanserini bir gün evinde otururken göğsünde hissettiği kitle sonucu hastaneye giderek öğrendiğini dile getirdi ve gözyaşlarını tutamayarak şöyle konuştu:

 

hande yener den olay yaratan bikinili paylasim 5

 

“Öleceğimi sandım. Erken teşhisin hayat kurtardığını bu süreçte öğrendim. Doktorum Cihan Uras sayesinde kemoterapi dahi görmeden atlattım hastalığı. Altı ayda bir yaşadığımı kutluyorum. Her temiz rapor çıktığında evde çığlıklarla kutlama yapıyoruz.”

 

hande yener den olay yaratan bikinili paylasim 6