Melisa Sözen'den Harun Tekin'e Romantik Doğum Günü Mesajı!

Uzun yıllardır müzisyen Harun Tekin ile gözlerden uzak bir aşk yaşayan oyuncu Melisa Sözen, romantik doğum günü paylaşımıyla adından söz ettirdi.

 

Daha önce "Çemberimde Gül Oya", "Bir Bulut Olsam", "Muhteşem Yüzyıl", "Kırmızı Oda" gibi dizilerde rol alan Melisa Sözen, uzun yıllardır "Mor ve Ötesi" grubunun solisti Harun Tekin ile aşk yaşıyor. Her fırsatta evlilik düşünmediklerini söyleyen ikili, zaman zaman birlikte çekilen fotoğraflarını da takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmiyor.

 

Oyuncu Melisa Sözen sosyal medya hesabından Tekin'in doğum gününü kutladı. Sözen paylaşımına "İyinin, güzelin, neşenin, hakikatin, mutluluğun, şifanın evini bulmak ve paylaşmak için heyecanlanan ruhun iyi ki var. Sen iyi ki varsın. Seni seviyorum. Çok. İyi ki doğdun" notunu düştü.

 

melisa sozen den harun tekin e romantik dogum gunu mesaji

 

"O OLAYDAN BERİ HARUN'A KENDİM PASTA YAPIYORUM”

 

Öte yandan Melisa Sözen, yıllar önce Harun Tekin ile ilişkisinin başlarını anlatmış ve "Arkadaşlarıyla yeni yeni tanışıyorum. Arkadaşları da Şebnem Ferah, Özgür Mumcu hani böyle havalı bir ekip… Ben ona sürpriz olsun diye pasta yaptırdım. Git sakin bir pasta yaptır, insanlarla ilk kez tanışacaksın zaten…Ama olur mu? Harun’un ne sevdiğini düşündüm. Tek tek hepsini hazırlattım, fikri iyi diye düşünüp pastacıya verdim. Pasta mekana geldi, arkadaşlarımla bakmaya gittik pasta rezalet" demişti.