Melisa Aslı Pamuk'un Yeni Sevgilisi Ortaya Çıktı! Melisa Aslı Pamuk'un Yeni Sevgilisi Kim?

Yer aldığı dizi ve sinema projeleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk, Beşiktaşlı futbolcu Oğuzhan Özyakup ile geçtiğimiz ay ilişkisine nokta koyduktan sonra gönlünü meslektaşına kaptırdı. 

 

Yer aldığı dizi ve sinema projeleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk, Beşiktaşlı futbolcu Oğuzhan Özyakup ile geçtiğimiz ay ilişkisine nokta koyduktan sonra gönlünü meslektaşına kaptırdı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk, Beşiktaşlı futbolcu Oğuzhan Özyakup ile geçtiğimiz ay ilişkisine nokta koyduktan sonra gönlünü meslektaşına kaptırdı. 

 

2011 Türkiye Güzeli seçilen model ve oyuncu Melisa Aslı Pamuk, aradığı aşkı kendisi gibi oyuncu olan Mustafa Mert Koç'ta buldu. Birlikte tatile çıkan genç çift, teknede görüntülendi. Samimi halleri dikkat çeken çiçeği burnunda çift, bir ara ayağa kalkıp dans etti.

 

Beşiktaş forması giyen yıldız futbolcu Oğuzhan Özyakup (28) ile geçtiğimiz ay ilişkisini bitiren 2011 Türkiye Güzeli seçilen model ve oyuncu Melisa Aslı Pamuk (30), aradığı aşkı tatilde buldu. Pamuk, kendisi gibi oyuncu olan 27 yaşındaki Mustafa Mert Koç ile birlikte ilk kez objektiflere takıldı. Tekne kiralayan çiçeği burnunda çift, Bitez'e demirledi.

 

melisa asli pamuk un yeni sevgilisi ortaya cikti

 

TEKNEDE ROMANTİK ANLAR 

 

Teknenin ön tarafında güneşlenen ikili romantik anlar yaşadı. Güzel oyuncu, dans eden sevgilisine gülmekten kendini alamadı. Kendisine gülen sevgilisine sinirlenen Koç ise, Pamuk'u dansa kaldırdı. Dansın ardından el ele tutuşup suya atlamak isteyen çift, bir süre buna cesaret edemedi.

 

AKINTIYA KAPILDILAR 

 

Sonunda denize giren çift, bir talihsizlik yaşadı. Yüzerek açılan Koç ve Pamuk, akıntıya kapılıp tekneye geri dönmekte zorlandı. Yüzdükçe geri gidip tekneden daha da uzaklaşınca panik olan ünlü aşıklar, "Gelemiyoruz çok akıntı var. Bizi buradan alın" diyerek yardım istedi.

 

PERSONEL YARDIMA KOŞTU 

 

Teknedeki personel hemen demiri toplayıp açık denize gitti. Akıntı dolayısıyla yanlarına yaklaşamadıkları için çifte, halat atarak tekneye doğru çekip sudan çıkardı. Saatlerce akıntıda yüzmeye çalışmaktan dolayı yorgun düşen Melisa Aslı Pamuk ve Mustafa Mert Koç, güneş altında uyuyakaldı.