Melisa Aslı Pamuk Hatay Depremi'nde Bölgedekilerden Teyzesi Ve Anneannesi İçin Yardım İstedi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk, Twitter sayfasından yaptığı çağrıda Hatay'da meydana gelen depremde teyzesi ve anneannesinin de mahsur kaldığını belirtirken, bölgedeki vatandaşlardan yardım istedi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk, Twitter sayfasından yaptığı çağrıda Hatay'da meydana gelen depremde teyzesi ve anneannesinin de mahsur kaldığını belirtirken, bölgedeki vatandaşlardan yardım istedi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk, Twitter sayfasından yaptığı çağrıda Hatay'da meydana gelen depremde teyzesi ve anneannesinin de mahsur kaldığını belirtirken, bölgedeki vatandaşlardan yardım istedi. 

 

Anneannesi ve teyzesi de mahsur kalanlar arasında!

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Anneannem yürüyemiyor, hasta..Teyzem ile birlikte binada mahsur kaldılar. Apartman ne durumda bilmiyoruz, bölgede yardımcı olabilecekler var mı? 75.yıl Bulvarı no.10 Cem apt 4’ü kat Antakya." ifadelerini kullanan Pamuk sosyal medyada yoğun destek gördü. 

 

İşte o paylaşım;

 

melisa asli pamuk un anneannesi ve teyzesi de hatay depreminde mahsur kaldi