Melis Sezen Altın Kelebek Ödül Törenine Kıyafetiyle Damga Vurdu!

Sadakatsiz dizisinde gösterdiği başarılı performans ile dikkat çeken ünlü oyuncu Melis Sezen, dün akşam Zorlu PSM'de düzenlenen Altın Kelebek ödül törenine kıyafetiyle damga vurdu. 

 

Sadakatsiz dizisinde gösterdiği başarılı performans ile dikkat çeken ünlü oyuncu Melis Sezen, dün akşam Zorlu PSM'de düzenlenen Altın Kelebek ödül törenine kıyafetiyle damga vurdu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Melis Sezen, dün akşam Zorlu PSM'de düzenlenen Altın Kelebek ödül törenine kıyafetiyle damga vurdu.

 

Altın Kelebek Özel Jürisi tarafından, başarıları, yetenekleri ve duruşlarıyla gelecek vadeden oyuncular arasından seçilen 'Pantene Yıldızı Parlayanlar' kategorisini kazanan Melis Sezen, kırmızı halıya damgasını vurdu. 47'ncisi düzenlenen Pantene Altın Kelebek Ödülleri, Zorlu PSM'de düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini buldu.Televizyon ve müzik dünyasının en iyilerinin ödüllendirileceği geceyi oyuncu Cem Davran ve Çağla Şıkel sundu.

 

melis sezen dekoltesiyle altin kelebek odul torenine damga vurdu

 

KIYAFETİYLE DAMGA VURDU

 

Altın Kelebek Özel Jürisi tarafından, başarıları, yetenekleri ve duruşlarıyla gelecek vadeden oyuncular arasından seçilen 'Pantene Yıldızı Parlayanlar' kategorisini kazanan Melis Sezen, kırmızı halıya damgasını vurdu. Melis Sezen, dekoltesiyle dikkat çekti.



Etiketler: