Melike Şahin Evliliğiyle İlgili İlk Kez Konuştu!

Melike Şahin, sezonun üçüncü Harbiye konseri için sahnedeydi. Sahne öncesinde basın mensupları ile bir araya gelen Şahin, ilk kez röportaj verdi. Melike Şahin evliliğiyle ilgili de konuştu.

 

Milliyet'ten Mesut Yılmaz'ın haberine göre; Şarkıcı, "Bu yabanlığımı atmak istiyorum üzerimden. Hayatımın öyle bir yerine doğru ilerleme kararı aldım. Sizinle de konuşup anlaşırız diye düşünüyorum." diyerek güldü. Yoğun bir tempoda çalışan Melike Şahin, "Seviyorum sahnede olmayı. Dinleyicilerim de en başından beri beni hiç yalnız bırakmadı ve bırakmıyor. Yeni albüm hazırlığındayım albüm çıkınca ara vericem biraz. Şarkıları ezberleyelim öyle devam edeceğim Aralık ayı gibi konserlerime" dedi.

 

Evliliğiyle ilgili ilk kez konuştu

 

Geçtiğimiz yıl ani bir evlilik kararı alan ve bu kararından ilk kez bahseden Melike Şahin, "Harika gidiyor, maşallah demek istiyorum. Zaten biz 7 yıldır beraberiz. Dünyaevinden de hoşlandım valla." diye konuştu. Melike Şahin, şiddet ve cinayet olayları ile ilgili değerlendirmede bulundu. Şarkıcı, "Elimden geldiğince sesimizi duyurmaya çalışıyoruz. Umutsuzluğa ve bu karanlığa alışmak istemiyorum. Ben güzel günler göreceğimize inanmak istiyorum." dedi.

 

'Unutulmaz Harbiye akşamlarına bir yenisini ekleyeceğiz. Önümüzdeki 2 - 2 buçuk saat her şeyi arkada bırakalım. Beraber güzel yollara akalım istiyorum' diyerek seyircilerini selamlayan Şahin konserine 8 Kasım'da yayınlanacak yeni albümü 'AKKOR'dan 'Ortak' ile başladı. Özgür Masur imzası taşıyan kıyafeti ile de sahnede olan Melike Şahin, faranjit olduğunu ilk kez hayatında kortizon iğnesi ile sahneye çıktığını söyledi. 'Ama benim ilacım sizsiniz' diyerek sırasıyla Pençe, Pusulam Rüzgar, Nasır, Durma Yürüsene gibi sevilen şarkılarını alanı dolduran binlerce hayranı ile birlikte seslendirdi.



Etiketler: