Melek Mosso DüÄŸün FotoÄŸrafına Gelen Yoruma Ä°syan Etti!

Åžarkılarıyla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü ÅŸarkıcı Melek Mosso düÄŸün fotoÄŸrafına gelen yorumlara isyan etti. 

 

NTV'de yer alan habere göre; Son dönemin popüler isimlerinden Melek Mosso, basketbolcu, oyuncu ve model Serkan SaÄŸdıç ile geçtiÄŸimiz yıl nikah masasına oturmuÅŸtu. Ünlü ÅŸarkıcı, aylar sonra düÄŸün fotoÄŸraflarına gelen olumsuz eleÅŸtirilere tepki gösterdi. Åžarkıcı Melek Mosso, iki yıl önce "Kirpiklerin" ÅŸarkısının klibinde rol alan Serkan SaÄŸdıç ile aÅŸk yaÅŸamaya baÅŸlamıştı. Ünlü çift, iki yıllık aÅŸklarını geçtiÄŸimiz sene ekim ayında evlilikle taçlandırmıştı.

 

GELÄ°NLİĞİ AYLAR SONRA GÜNDEM OLDU

 

EvliliÄŸinin üzerinden aylar geçen Melek Mosso, bu kez gelinliÄŸiyle gündeme geldi. Ünlü ÅŸarkıcının düÄŸün fotoÄŸrafları bir sosyal medya hesabı tarafından "Melek Mosso ve Serkan SaÄŸdıç’ın düÄŸününden kareler... Siz gelinin tercihlerini nasıl buldunuz?" notuyla paylaşıldı. FotoÄŸraflara "Gelin çok güzel ama damat kuaföre gitmedi sanırım", "Eldiven olmamış", "Kuaför kazası mı bu?" gibi yorumlar geldi.

 

melek mosso dugn fotografina gelen yorumlara isyan etti

 

"KÖTÜ KALPLÄ°LİĞİNÄ°ZDEN MÄ°DEM BULANDI”

 

Bu olumsuz yorumlara kayıtsız kalamayan Melek Mosso ise sosyal medya hesabından isyan etti. Ünlü isim, "Yorumları okurken insanların kötü kalpliliÄŸinden midem bulandı. ÇoÄŸu da kadın! Sonra baktım sayfadaki bütün ünlü çiftlerin fotoÄŸraflarına benzer ÅŸeyler yazmışlar. Allah hepinize gönlünüzün güzelliÄŸi kadar versin. Ama bence bu ÅŸekilde devam ederseniz zor..." dedi. Öte yandan Melek Mosso ve Serkan SaÄŸdıç, Mersin'de dünyaevine girmiÅŸti. Birbirlerine "evet" diyen ünlü çift, Minnie Riperton'un meÅŸhur ÅŸarkısı Lovin' You ile de ilk danslarını etmiÅŸti. DüÄŸün sonrası bir yardım konserinde sahne alan Mosso, elde edilen geliri deprem bölgesinde evlenmek isteyen çiftlere bağışlamıştı.



Etiketler: