Melek Baykal İnci Taneleri Dizisinin Kadrosuna Dahil Oldu!

Cennet Mahallesi dizisinde hayat verdiği Pembe karakteriyle hafızalara kazınan usta oyuncu Melek Baykal, ekrana geri dönüyor.

 

Baykal, reyting rekortmeni İnci Taneleri'nin kadrosuna dahil oldu. Cennet Mahallesi dizisinde hayat verdiği Pembe karakteriyle hafızalara kazınan usta oyuncu Melek Baykal, ekrana geri dönüyor. Baykal, reyting rekortmeni İnci Taneleri'nin kadrosuna dahil oldu.

 

Kanal D'nin, Yılmaz Erdoğan'ın yazıp başrolünü üstlendiği İnci Taneleri dizisinin kadrosuna Melek Baykal katıldı.

 

Müge Dağıstanlı'nın haberine göre; ünlü oyuncu Baykal, bir zamanlar pavyonda çalışan, yıllar sonra da pavyon sahibi bir kadını canlandıracak. Usta oyuncu, kısa bir süre önce "Ekrana döneceksem içime sinen bir iş olmalı. Her şey para değil" demişti.

 

69 yaşındaki Melek Baykal son olarak Şevval Sam ve Caner Cindoruk ile Yandaki Oda dizisinde başrolü paylaşmıştı. BKM imzalı yapımın güçlü oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan ile birlikte Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan yer alıyor. Herkesin bir hikayesinin olduğu projenin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.