Melanie Brown'dan Dikkat Çeken Açıklama! 'Eşimden Boşanınca Sıfırı Tüketmiştim!'

1990’lı yıllarda “Spice Girls” grubunun üyesi olarak milyonlarca Euro kazanan ve “Mel-B” diye bilinen Melanie Brown, kocası Stephen Belafonte’tan boşanınca tüm servetini yitirdiğini açıkladı 48 yaşındaki şarkıcı bankadaki hesabımda sadece 820 Euro kalmıştı” dedi.

 

Fenoreporter - Magazin Servisi

 

1990’ların sonunda tüm dünyayı dans ettiren “Spice Girl” grubunun üyesi olan Melanie Brown o yıllarda 30 milyon Euro servete sahipti. Ancak kocası Stephen Belafonte’tan boşanmaya karar verince, bu servet güneş görmüş kar gibi eriyip gitti.

 

Melanie boşanma davasında eşinin kendisine fiziki, duygusal ve parasal şiddet uyguladığını söyledi. Stephen Belafonte bu iddiaları hep reddetti. Melanie İngiliz basınına yaptığı açıklamada, banka hesabında sadece birkaç yüz Euro kaldığı için indirimli ürün satan marketlerden alışveriş yapmak zorunda kaldığını şöyle anlattı: “İyi ki Kovid-19 salgını vardı. Maskem sayesinde kimse beni tanıyamadı, Epeydir kanın önünde kuyruğa giriyordum. “

 

Melanie o kadar sıkıntılı duruma düştü ki, annesinin evine taşındı ve 3 çocuğuyla aynı yatağı paylaştı. Oysa birkaç yıl önce Los Angeles’te lüks bir hayat yaşıyordu. Söz yine onun: Başarılı bir kariyerden sonra böyle bir durumla karşılaşacağımı aklımın ucundan bile geçirmemiştim. Boşandığım eşimin servetimi sömürmesi ve boşanma masrafları nedeniyle sıfırı tüketmiştim.”

 

O zor günler artık geride kaldı. Melanie son yıllarda kenara para koymayı ve bu birikimiyle İngiltere’nin Batı Yorkshire bölesinde bir çiftlik satın almayı başardı.