Mehmet Topaloğlu Kimdir? Müge Anlı Mehmet Topaloğlu Olayı Nedir? Neden Öldürüldü? Katil Kim?

Mehmet Topaloğlu kimdir? Müge Anlı Mehmet Topaloğlu olayı nedir? Neden öldürüldü? Katil kim? ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen Mehmet Topaloğlu olayı ile ilgili bilgiler merak edildi. Peki Mehmet Topaloğlu kimdir? Müge Anlı Mehmet Topaloğlu olayı nedir? Neden öldürüldü? Katil kim? Cevaplar haberimizde..

 

Mehmet Topaloğlu kimdir? Müge Anlı Mehmet Topaloğlu olayı nedir? Neden öldürüldü? Katil kim? ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen Mehmet Topaloğlu olayı ile ilgili bilgiler merak edildi. Peki Mehmet Topaloğlu kimdir? Müge Anlı Mehmet Topaloğlu olayı nedir? Neden öldürüldü? Katil kim? Cevaplar haberimizde..

 

mehmet topaloglu kimdir muge anli mehmet topaloglu olayi nedir cinayeti kim isledi katil kim

 

Mehmet Topaloğlu kimdir? Müge Anlı Mehmet Topaloğlu olayı nedir? Neden öldürüldü? Katil kim?

 

Mehmet Topaloğlu kimdir? Müge Anlı Mehmet Topaloğlu olayı nedir? Mehmet Topaloğlu ailesiyle birlikte Eskişehir yaşıyordu, çobanlık yapan genç adam hem kendi hayvanlarına hem de köylülerden Ahmet ve Ömer kardeşlere ait hayvanlara bakıyordu. 13 Temmuz sabahı saat 09.30 sularında seyir halindeyken 5 kurşunla vurularak hayatını kaybediyor. Müge Anlı'da şoke eden cinayet! Sokak ortasında kurşun yağmuru. Kar maskeli katil dedikleri kim? Mehmet Topaloğlu cinayetinde ailenin şüphelendiği isimlerden Ahmet Çetin, katilin kar maskeli olduğunu öne sürdü. Aile, cinayetin çözülmesi için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurdu. Bunun üzerine Eskişehir'de cinayetin işlendiği köye giden Müge Anlı ve ekibi, Mehmet Topaloğlu cinayetinde ailenin şüphelendiği isimlerden Ahmet Çetin ile konuştu. Olay günü yaşananları anlatan Ahmet Çetin, "Olay günü ben evimin oradan arabamı almaya doğru ağıla doğru gidiyordum. Mehmet'in olayında siyah kapı ile beton direk arasında ben o hizadayken şahıs bahçe duvarının dibinden ateş ederek atladı. Hiç durmadan ateş etti. Yaklaşık 150 metre dere yatağına doğru kovaladım. 70-80 kilo aralarında 1,70-1,80 boyları arasında Kar maskeliydi." ifadelerini kullandı.

 

Müge Anlı'da Mehmet Topaloğlu cinayetinde katil kim? Cinayet tanığından film gibi açıklamalar.. Muhabir "Peki ne oldu da peşini bıraktınız?" sorusuna cevap veren Ahmet Çetin, "Ayağımda terlik vardı. Kaçtığı yer çalı çırpı olduğu için oraya doğru gitmem zordu." dedi. Ahmet Çetin'in iddiası üzerine Müge Anlı'da "Ahmet Bey ben sizin Mehmet Topaloğlu ile neden günde 3 kez konuştuğunuzu çözemedim" sorusunu yöneltti. Stüdyoda bu soru üzerine çok tartışıldı. Ahmet Çetin, yanıt verdi: "Mehmet ile biz telefonda 3 kere konuşuyoruz. Her gün konuşuyoruz. Mehmet iki sene önce komada kaldı. Sadece komadayken ilgilenmiyordum. Mesela geçen sene koyunu kaçırmış. Başka köyden birileri koyunu bulmuşlar. İlk önce şahsen beni aradılar." dedi. Canlı yayındaki Ahmet Çetin'e motosikletle düştüğünü görüp neden yanına gitmediği sorusu yöneltildi. Bunun üzerine Ahmet Çetin, ''o silahın gerçek silah olduğunu düşünemediğini söyledi’' Koyun hırsızlığı sonunu mu getirdi? 22 yaşındaki genç adamı kim, neden öldürdü?

 

mehmet topaloglu kimdir muge anli mehmet topaloglu olayi nedir cinayeti kim isledi katil kim

 

Mehmet Topaloğlu’nun patronu şüpheli durumunda!

 

Mehmet Topaloğlu’nun patronunun şüpheli olduğunu Müge Anlı yaptığı açıklamada “O gün arabasını almak için gittiğini ama Mehmet Topaloğlu ile yolda karşılaştığını söylüyorsun. Ama neden şüphelisin biliyor musun? Senin verdiğin ifadende kovan izi ile senin söylediğin yer arasında fark var tutmuyor. Hadi sen katili gördün peşinden gittin? Adam peşinden gelme diye sana da sıkar bir tane öldürmek kastı olmasa da. Sen Ali Murat’ın evinden çıkıp olay yerine gitsen 2 dakikanı alır. Madem kuru sıkıydı neden öldü mü diye soruyorsun oyalanıp telefonda insanlarla konuşup. Sonra öldüğünü öğrendikten sonra olay yerine gidiyorsun. Ben bunları dosyadaki ifadelerine göre söylüyorum. Bunlar kayıtlı.” ifadelerini kullanırken Mehmet Topaloğlu’nun patronu “Ben böyle birşey söylemedim” ifadelerini kullanarak Müge Anlı’nın söylemlerini reddetti.

 

Bu çizilen tablo sana cezaevi kapısını gösterir!

 

Programın danışmanı avukat Rami bey yaptığı açıklamada "Ahmet Bey, sizi Müge Hanım'a anlattığınız bilgileri bir ceza hukukçusu olarak çok dikkatli dinledim. Bana göre siz o kar maskeli kişiyi görmüşsünüz bir de o size bakmış peşinden koşmuşsunuz. Kusura bakmayın bu eşyanın tabiatına aykırı. Bence siz o kar maskeli kişiyi hayalinizde yaratmışsınız. Ve buradaki en büyük şüpheli ne yazık ki sizsiniz. İnşallah bu işle bir ilginiz yoksa cezaevine girip üzücü bir durum yaşamazsınız. Bana kalırsa bu cinayeti ya siz işlemişsiniz, ya da birini korumak için anlatmak istemiyorsunuz." ifadelerini kullanırken "Bu çizilen tablo ne yazık ki sana cezaevi kapısını gösterir" cümlesiyle görüşlerini bildirdi.