Mehmet Aslantuğ'un Arzum Onan'a Teşekkürler Paylaşımı Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Son dönemde yeni açtığı sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Mehmet Aslantuğ, Instagram sayfasından yaptığı son paylaşımda Arzum Onan'ın doğum öncesi ve sonrasında kaydedilmiş görüntülerini takipçileriyle paylaşırken, eşine teşekkür etti. 

 

Son dönemde yeni açtığı sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Mehmet Aslantuğ, Instagram sayfasından yaptığı son paylaşımda Arzum Onan'ın doğum öncesi ve sonrasında kaydedilmiş görüntülerini takipçileriyle paylaşırken, eşine teşekkür etti. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Mehmet Aslantuğ, Instagram sayfasından yaptığı son paylaşımda Arzum Onan'ın doğum öncesi ve sonrasında kaydedilmiş görüntülerini takipçileriyle paylaşırken, eşine teşekkür etti.

 

Mehmet Aslantuğ, 2000 yılında oğlu Can'ı kucağına alan eşi Arzum Onan'ın doğum öncesini ve sonrasını paylaştı. Videonun altına da “Kaptanın seyir defteri. Ve aşk özür dilemeyecek gidenlerden, yalnızlardan ama emek verenlere teşekkür borcu var” notunu düştü.

 

İşte o görüntüler,