Mehmet Ali Erbil'in Mesajlarını İfşa Eden Ece Ronay'ın Başı Dertte! İşte İstenen Ceza!

Mehmet Ali Erbil'in kendisine attığı mesajları ifşa eden Ece Ronay'a açılan davada sona gelindi. Mehmet Ali Erbil'in açtığı “haberleşmenin gizliliğini ihlal” davası sonucunda Ece Ronay için istenen ceza belli oldu.

 

Ece Ronay'ın klibinde oynamasının ardından ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil taciz ile suçlandı. Mehmet Ali Erbil hakkında savcılık Ece Ronay'ı taciz ve tehdit ettiği iddiasının ardından 7 yıl 3 ay hapis istemişti. İkili arasındaki bir dava daha gündeme geldi. Ünlü şovmen kendisine ait mesajları yayınladığı için Ece Ronay hakkında İstanbul 21. Asliye Ceza Mahkemesi'ne avukatı Şeyda Yıldırım aracılığıyla haberleşmenin gizliliğini ihlal suçundan dava açmıştı.

 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; görülen son davada Ece Ronay 1 yıl hapis cezası aldı. Ceza 6 bin TL adli para cezasına çarptırıldı. Ancak bu karar, Ece Ronay'ın 11.06.2019 tarihinde de Çeşme 1. Asliye Ceza Mahkemesi'nde hakkında başka bir davada işlediği suçtan dolayı 5 yıllık hükmün geri bırakılması cezası olması nedeniyle başına dert oldu. Erteleme kararı kaldırıldı, eski davasında tekrar yargılanacak.