Mehmet Ali Erbil 24 Yaşındaki Sevgilisiyle Evleniyor Ä°ddiası Magazin Gündemine Bomba Gibi DüÅŸtü!

Son dönemde TikTok'ta yaptığı yayınlarla gündemden düÅŸmeyen ünlü ÅŸovmen Mehmet Ali Erbil'in 24 yaşındaki sevgilisi Gülseren Ceylan ile evleniyor iddiası magazin gündemine bomba gibi düÅŸtü. 

 

Son dönemde TikTok'ta yaptığı yayınlarla gündemden düÅŸmeyen ünlü ÅŸovmen Mehmet Ali Erbil'in 24 yaşındaki sevgilisi Gülseren Ceylan ile evleniyor iddiası magazin gündemine bomba gibi düÅŸtü. Son dönemde TikTok'ta yaptığı yayınlarla gündemden düÅŸmeyen ünlü ÅŸovmen Mehmet Ali Erbil'in 24 yaşındaki sevgilisi Gülseren Ceylan ile evleniyor iddiası magazin gündemine bomba gibi düÅŸtü. 

 

Ensonhaber'de yer alan habere göre; 66 yaşındaki Mehmet Ali Erbil'in 24 yaşındaki Gülseren Ceylan'la nikah masasına oturmaya karar verdiÄŸi iddiası sosyal medyanın diline düÅŸtü. Çarkıfelek programıyla hafızalara kazınan ünlü ÅŸovmen Mehmet Ali Erbil yine adından söz ettirdi.

 

"Allah'ıma ÅŸükür”

 

GeçtiÄŸimiz günlerde, "Allah'ıma ÅŸükür. Cinsel anlamda saÄŸlıklı bir erkeÄŸim, 20 yaşında bir kızla birlikte olabilirim. Ben andropoza girmedim, benim cinselliÄŸim devam ediyor. Ayıptır söylemesi, saÄŸlıklı bir erkeÄŸim." sözleriyle olay olan Erbil hakkında, evlilik iddiası gündeme gelmiÅŸti.

 

5 evlilik yaptı

 

Daha önce Muhsine Åžehnaz KamiloÄŸlu'yla iki defa, Nergis Kumbasar, Sedef AltuntaÅŸ ve TuÄŸba CoÅŸkun'la da bir defa olmak üzere toplam beÅŸ evlilik yapan Mehmet Ali Erbil'in, 24 yaşındaki bir kadınla evleneceÄŸi iddia edildi.

 

24 yaşında

 

Neredeyse kızı Yasmin Erbil ile yaşıt olan ve Almanya'dan gelen 24 yaşındaki sevgilisi Gülseren Ceylan'la evleneceÄŸi iddia edilen Erbil sessizliÄŸini korurken genç kadından paylaşım geldi. Gülseren Ceylan, sosyal medya hesabından sevgilisi Mehmet Ali Erbil ile pozunu paylaşınca iddiaları güçlendirdi.