Medikal Estetik Nedir?

Kadınların en önem verdiği şeylerden biri de güzelliktir. Güzelliğe önem veren kadınlar medikal estetik yaptırıyorlar. Çoğu kadının ilgilendiği medikal estetik uygulaması sık sık konuşulan bir konu. Kendilerini daha güzel ve ilgi çekici görmek isteyen kadınların tercih ettiği bu işlem nedir? Nasıl uygulanır? Zararları var mıdır? Varsa nelerdir? İşte cevabı haberimizde...

 

Medikal estetik, non-invaziv veya minimal invaziv teknolojileri ve teknikleri barındırır, genel anestezi olmadan ve dokular kesilmeden yapılır. Medikal estetikteki invaziv prosedürler, genellikle cilt veya cilt altına yapılan enjeksiyonları gerektirir. Medikal estetiğin bir zararı bulunmamaktadır.

 

ciltbakımı

 

Medikal Estetikte neler yapılır?

 

Medikal estetik işlemleri her geçen gün artmakla birlikte en popüler ameliyatsız estetik uygulamaları arasında dolgu, mezoterapi, göz altı ışık dolgusu, botoks uygulamaları, Dermapen, PRP, kimyasal peeling ve gençlik aşısı gibi alternatifler bulunmaktadır. Medikal estetik yöntemleri hem bıçak altına yatmak istemeyen hem cerrahi için genel sağlık durumu uygun olmayan hem de estetik ameliyat gereksinimi duymayan seçilmiş hastalarda etkili sonuçlar verebilmektedir. 

 

 



Etiketler: