Meclis Onayından Geçti! 5000 TL Hesaplara Yatacak! İşte Detaylar!

Devlet bankaları Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank tarafından verilecek 5000 TL'lik ödemelerde bireysel müşteri olmanız durumunda 16 Ağustos 2022 itibariyle bireysel hesaplarınıza ödeme alabileceksiniz. 

 

Devlet bankaları Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank tarafından verilecek 5000 TL'lik ödemelerde bireysel müşteri olmanız durumunda 16 Ağustos 2022 itibariyle bireysel hesaplarınıza ödeme alabileceksiniz. Devlet bankaları Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank tarafından verilecek 5000 TL'lik ödemelerde bireysel müşteri olmanız durumunda 16 Ağustos 2022 itibariyle bireysel hesaplarınıza ödeme alabileceksiniz. 

 

Haberkolik'in haberine göre; Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank tarafından verilecek olan 5000 TL, ödemelerde, bireysel müşteri olmanız durumunda 16sı itibariyle hesaplarınıza ödemeler alabileceksiniz. Devlet destekli olarak verilecek bu, Nakit kampanyasında, sizlere, bireysel ihtiyaç kredisi olarak işlem yapılmaktadır. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden kendi kredi şartlarına uygun olan kişilere verilecek olan bu ödemeler, özellikle düşük faiz oranlarıyla verileceği için bankada hesabı olması veya maaş müşterisi olması isteniyor. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden daha önce kredi kullanıp, düzenli ödemeler yapan vatandaşlara da verilecek olan 5000 TL nakit kredi kampanyasında, düşük faiz oranlarından yararlanarak 36 ay vadeli kredi kullanabileceksiniz.

 

HESAPLARA YATACAK!

 

Banka şubelerine gitmeye gerek kalmadan hesaplarınıza alacağınız bu ödemeler için başvurularını gerçekleştirecek olan kişilerin banka kredi şartlarına uygun olması durumunda aynı gün içinde hesaplarına ödemeler internet bankacılığı uygulaması üzerinden yapılacak. Banka şartlarına uygun olan vatandaşlar, internet bankacılığı uygulamaları üzerinden yapacakları ihtiyaç kredisi başvuruları ile birlikte 36 ay vadeli 5000 TL ödemeleri hemen aynı gün içinde kullanabilecek.

 

Hafta sonu olsa bile, Ziraat Bankası Vakıfbank veya Halkbank, hesabı olan vatandaşlar, internet bankacılığı uygulaması üzerinden başvuru yapabilmektedir. Banka şartlarına uygun olan kişilere kredi imkanından faydalanabilmeleri için destek ödemeleri yapılmaktadır. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank, yapmış oldukları bu kampanyalar ile birlikte aynı gün içinde kredi ödemelerini alacak olan kişilerin özellikle emekli olması durumunda ise emekli maaşını kendi bankaları üzerinden almasını istemektedir.



Etiketler: