Masterchef Türkiye'de Küfür Skandalı! Stüdyoda Tansiyon Bir Anda Yükseldi!

MasterChef'in önceki akşam yayınlanan bölümünde tansiyon bir an olsun düşmedi. Deniz yaptığı hatayı takım arkadaşlarına kesti ve gerilim arttı. Kırmızı takım kaptanı Zeynep, Deniz'i sakinleştirmek için yanına gitti ancak iki kez küfür edilmesinin ardından ortamdan ayrıldı. Yaşananların ardından sosyal medyada "Şefler neden sus pus kaldı" gibi yorumlarda bulundu.

 

Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun şefliğini üstlendiği MasterChef Türkiye sezona hızlı bir giriş yaptı. İzleyiciyi ekran başına kilitleyen Masterchef Türkiye'nin yeni bölümü önceki akşam ekrana getirildi. Muhlama için karşı karşıya gelen iki takım kıyasıya mücadele etti. Deniz'in çift tadım yapmasının ardından tabağı iptal edildi. Deniz, takım arkadaşlarını özellikle Ayşe'yi suçlaması ile dikkat çekti. Alper, Deniz'in Ayşe'ye yüklenmesine tepki gösterdi.

 

Şeflerden izin isteyip hava almaya çıkan Deniz'in dönmesinin ardından kırmızı takımın kaptanı Zeynep yanına giderek konuşmak istedi. Ancak Deniz'in tavrı karşısında neye uğradığını şaşırdı.

 

DENİZ KÜFÜR ETTİ

 

Yarışmacı Zeynep ile konuşurken "S.ktir git, kendimi yanında yetersiz hissediyorum, ne b.k izliyorsunuz!" diyerek şoke etti. Zeynep ise "Kendine gel" dedi. O anlar sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yerini aldı. Deniz'in küfür skandalının ardından şeflerin sessiz kalması tepkiyle karşılandı. Sosyal medya kullanıcıları "Deniz Küfür etti, Ayşe'yi tehdit etti, herkesi zan altında bıraktı ortalığı karıştırdı yine Şefler Sus Pus... Hayret", "Şu Deniz'e haddini bildirecek şeflerin olamaması ve onun yerine yarışmacıların sürekli tartışma içine girmesi artık yordu." ve "Reyting uğruna tutuyorlar bu kızı ama insanın daha çok izleme hevesi kaçıyor başka bir şey değil. Gerçekten bu hafta elense de kurtulsak Deniz'den." yorumları yapıldı.



Etiketler: