Masterchef 2024'te Deniz Yılmaz Yarışmaya Veda Etti! Veda Paylaşımı Olay Oldu!

MasterChef'te kim elendi sorusunun cevabı, dün akÅŸam yayınlanan bölümle cevabını buldu. MasterChef'e veda eden isim Deniz Yılmaz olurken, Deniz'in veda paylaşımında kullandığı cümleler dikkati çekti.

 

MasterChef'in dün akÅŸam gerçekleÅŸen eleme oyununda yarışmaya veda eden isim; tavırları ve üslubuyla hem yarışmacıların hem de ekran başındakilerin büyük tepkisini çeken Deniz oldu. Ayrılığı sosyal medyada gündem dahi olan Deniz, Instagram hesabından yapmış olduÄŸu paylaşımında; MasterChef yarışması ve rakipleriyle ilgili zehir zemberek sözler kullandı.

 

İşte MasterChef Deniz'in o Instagram paylaşımı!

 

"Öncelikle MasterChef ailesinin parçası olmak deÄŸerli ÅŸefler ve koskoca güzel bir ekiple beraber çalışmak gurur verici. Gönül isterdi ki daha ileriye kadar gidebilmek lakin sadece yemeklerin konuÅŸmadığı bir yerde zor. MasterChef platformu ne kadar kaliteli olsa da olsun, Acun Medya gibi mükemmel bir projede (istisnalar hariç) diÄŸer yarışmacıların bir o kadar kaliteli olmasını beklerdim. Ama ÅŸunu dile getirmek isterim ki kaybettiÄŸim tek ÅŸey; tabaklarım ve yemeklerimdi, çünkü biz çok gördük karakteri tezgahta bırakıp çıkanı. Son olarak buradan beni destekleyen herkese çok teÅŸekkür ederim. Sevgili gizli hayranım olan haterlarım, üzülmeyin sizi de seviyorum."