Maske Kimsin Sen Yarışmasından Şok Haber! Yarışmacılar İfşa Oldu!

Maske Kimsin Sen yarışmasında kostümlerin altında yarışan ünlüler kimler? Yayınlandığı ilk bölümden itibaren FOX TV ekranlarında izleyicilerin büyük beğenisini kazanan yarışma programı Maske Kimsin Sen'de yarışmacıların kimlikleri ifşa oldu. Peki Maske Kimsin Sen yarışmasında kostümlerin altında yarışan ünlüler kimler? Cevaplar haberimizde..

 

Maske Kimsin Sen yarışmasında kostümlerin altında yarışan ünlüler kimler? Yayınlandığı ilk bölümden itibaren FOX TV ekranlarında izleyicilerin büyük beğenisini kazanan yarışma programı Maske Kimsin Sen'de yarışmacıların kimlikleri ifşa oldu. Son dönemde hakkında yapılan spekülasyonlarla gündemde olan yarışma programı Maske Kimsin Sen'de yarışan ünlü yarışmacıların kimlikleri ifşa oldu. Peki Maske Kimsin Sen yarışmasında kostümlerin altında yarışan ünlüler kimler? Cevaplar haberimizde..

 

maske kimsin sen yarismacilari ifsa oldu 1

 

İsimler ifşa oldu! 

 

FOX ekranlarında yayın hayatına başlayan dünyanın en çok izlenen ve sevilen yarışma programlarından biri olan The Masked Singer, Maske Kimsin Sen adıyla Türk televizyonlarına uyarlandı. Yarışmada yer alan ünlü isimler, maske ve kostüm kullanarak kimliklerini gizlerken şarkı söylüyor.

 

maske kimsin sen yarismacilari ifsa oldu 2

 

Jüri üyeleri ile seyirciler ise verilen ipuçları ve sergiledikleri performansları sonrasında değerlendirme yaparak kim olduklarını tahmin etmeye çalışıyor. Maske Kimsin Sen programında beklenmedik bir gelişme meydana geldi. Kuzgun, ayna ve aslan maskesiyle kimliklerini gizleyerek yarışan ünlü isimlerin kim oldukları sosyal medyada ifşa oldu.

 

maske kimsin sen yarismacilari ifsa oldu 3

 

İşte, Maske Kimsin Sen yarışmacılarının gerçek kimlikleri… Yayınlandığı ilk haftadan itibaren iddiasını konuşturan programın sunuculuğunu başarılı oyuncu Tansel Öngel yapıyor. RTÜK’ün kostümler yüzünden tepki çekerek inceleme başlattığı yarışmada; ekranın sevilen isimleri Eda Ece, Melis Sezen, Doğu Demirkol ve Alican Yücesoy dedektif olarak jüri koltuğunda yer alıyor.

 

maske kimsin sen yarismacilari ifsa oldu 4

 

Ünlü isimlerin oldukça ilginç kostümlerle şarkı söylediği programda sergilediği performans ile stüdyodaki seyircilerden en az oyu alan yarışmacı, maskesini çıkararak programa veda ediyor. Her bölümü merak uyandıran yarışma ile ilgili şaşırtan bir gelişme yaşandı.

 

maske kimsin sen yarismacilari ifsa oldu 5

 

Sosyal medyada tahminlerde bulunulan ünlü isimlerin kimliği ortaya çıktı. Maske Kimsin Sen’de Kuzgun maskesi takarak yarışan isim henüz belli olmadı. Ancak sosyal medyada bu maskeyi takan ünlü ismin kimliği ifşa edildi. Çukur’da yer aldığının ipucu olarak verilmesinin ardından jüri üyelerinden dizide yer alan oyunculara dair birçok tahmin gelse de; birçok sosyal medya kullanıcısı kuzgun maskesinin altındaki ünlü ismin Kubilay Aka olduğu yönünde yorumda bulundu.

 

maske kimsin sen yarismacilari ifsa oldu 6

 

Maske Kimsin Sen yarışmasında aslan maskesiyle yarışan ünlü isme dair tahminler ise son hız devam ediyor. Jüri üyelerinin ilk sorusuna çok dalış yaptığı ama profesyonel olmadığı yanıtını veren aslanın kimliği sosyal medyada ifşa edildi. Aslan maskesi takan ünlünün Özge Borak olduğu iddia ediliyor. Borak'ın babasının ünlü bir koreograf olması verdiği ipuçları sonrasında çıkarılan sonuç olarak gösterildi.

 

maske kimsin sen yarismacilari ifsa oldu 7

 

Kostümü ile büyük beğeni kazanan Ayna ise izleyenler tarafından büyük merak konusu oldu. Ayna için yemek yemeye bayılması, gitar çalması, yazı yazması olarak verilen ipuçlarının ardından seyirci kim olduğunu buldu. Sosyal medyada, Ayna kostümlü ünlünün Biran Damla Yılmaz olduğu konuşuluyor.