Maske Kimsin Sen Jüri Üyesi Doğu Demirkol Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Maske Kimsin Sen jüri üyesi Doğu Demirkol kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Doğu Demirkol ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Maske Kimsin Sen jüri üyesi Doğu Demirkol kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Kaç yaşındadır? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Maske Kimsin Sen jüri üyesi Doğu Demirkol kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Doğu Demirkol ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Doğu Demirkol ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Maske Kimsin Sen jüri üyesi Doğu Demirkol kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Kaç yaşındadır? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

maske kimsin sen juri uyesi dogu demirkol kimdir

 

Maske Kimsin Sen jüri üyesi Doğu Demirkol kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Doğu Demirkol kimdir? Aydın Doğu Demirkol kimdir? Doğu Demirkol 7 Eylül 1988 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Türk komedyen ve oyuncudur. ... Önceleri sosyal medya üzerinden çeşitli komedi video çalışmaları yapan Demirkol, 2012 yılında Yetenek Sizsiniz yarışmasına katıldı. 2016 yılında BKM'de Açık Mikrofon adıyla gösteriler yaptı. Aydın Doğu Demirkol, 6 Eylül 1985 tarihinde dünyaya geldi. Başarılı bir cerrah baba ile ev hanımı bir annenin oğlu olan Doğu Demirkol, lisans eğitimini bilgisayar mühendisliği bölümünde tamamladı. İlk olarak Youtube üzerinden paylaştığı videolarla dikkat çekti. Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu üstlendiği Yetenek Sizsiniz yarışmasına katılmasına rağmen finale gitmeyi başaramadı. KM Sahne'sinde yer alarak Açık Mikrofon isimli programda gösterisini sergiledi. Seyirciler tarafından beğenilen performans, Youtube üzerinde de yoğun ilgi gördü. Ali Atay imzalı Ölümlü Dünya'daki performansıyla adından söz ettirdi. Ahmet Mümtaz Taylan, İrem Sak ve Sarp Apak gibi tanınmış oyuncuların başrollerini paylaştığı filmde Zafer karakterine hayat verdi. Doğu Demirkol asıl çıkışını Ahlat Ağacı filmiyle yakaladı. Demirkol, yönetmenliği Nuri Bilge Ceylan tarafından üstlenilen bir sanat filmi olan Ahlat Ağacı'ndaki Sinan karakterini canlandırdı.