Malatya Ve Kahramanmaraş'ta Arka Arkaya Depremler! Naci Görür'den Açıklama!

Malatya ve Kahramanmaraş'ta son 24 saatte yaşanan depremler bölgedeki halkı endişelendirirken konuyla ilgili Naci Görür'den açıklama geldi. 

 

Malatya ve Kahramanmaraş'ta son 24 saatte yaşanan depremler bölgedeki halkı endişelendirirken konuyla ilgili Naci Görür'den açıklama geldi. Malatya ve Kahramanmaraş'ta son 24 saatte yaşanan depremler bölgedeki halkı endişelendirirken konuyla ilgili Naci Görür'den açıklama geldi. 

 

Sözcü'de yer alan habere göre; Geçtiğimiz aylarda yaşanan büyük depremlerin yaşandığı Malatya ve Kahramanmaraş'ta arka arkaya deprem olmaya devam ediyor. Malatya'da son 24 saat içerisinde en şiddetlisi 4.8 olan onlarca deprem yaşandı. Bölgede meydana gelen son dakika depremler ve bilgileri, AFAD ve Kandilli tarafından paylaşılıyor.

 

NACİ GÖRÜR'DEN AÇIKLAMA

 

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, depremle ilgili Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Bugün yine 4,3 ve 4,9 iki sarsıntı var. Geçen günkü 5,2 ve 4,3 depremleri ile hemen hemen aynı yerler. Buralara stres transferi olabileceği dolayısıyla bu tür depremlerin beklenebileceğini sizlere belirtmiştim. Bendeki haritada bu depremlerin olduğu yerde bir fay yok. Acaba bu depremler KD uzanımlı Doğanşehir fayının İkizce’ye doğru muhtemel uzantısı üzerinde mi meydana geliyor?” dedi.