Malatya'da Hayat Sitesi'nde 110. Saatte Gelen Mucize! Meral Akbaş Ve Kızı Enkazda Sağ Tespit Edildi!

Depremin vurduğu Malatya'da enkazlarda arama kurtarma çalışmaları devam ederken, Hayat sitesinde 110. saatte yapılan çalışmalarda enkazda Meral Akbaş ve kızı Deniz Akbaş sağ olarak tespit edildi. 

 

Depremin vurduğu Malatya'da enkazlarda arama kurtarma çalışmaları devam ederken, Hayat sitesinde 110. saatte yapılan çalışmalarda 2 kişi enkazda sağ tespit edildi. Depremin vurduğu Malatya'da enkazlarda arama kurtarma çalışmaları devam ederken, Hayat sitesinde 110. saatte yapılan çalışmalarda 2 kişi enkazda sağ tespit edildi. 

 

malatya da hayat sitesi nde 110. saatte meral akbas ve kizi enkazda sag tespit edildi

 

CNN Türk'ün yaptığı deprem özel yayınında Malatya'da Hayat Sitesi'nde Kanal D Muhabiri Aytaç Can yaptığı açıklamada 2 kişinin enkazda sağ olarak tespit edildiğini söyledi. Aytaç Can yaptığı açıklamada Meral Akbaş ve Deniz Akbaş'tan ses duymak için arama kurtarma ekiplerinden "Sesimi duyan var mı?" seslenmesi sonrası, çalışmaların o yönde devam ettiğini söyledi. Meral Akbaş'ın eşinin evin krokisi ile ilgili bilgiler verdiğini, bu bilgiler ışığında çalışmaların sürdüğünü söyledi. Zaman zaman çalışmalar hızlanırken, zaman zaman yavaşladığını söyleyen Aytaç Can, ekiplerin canla başla çalıştıklarını söyledi. 

 

 



Etiketler: