Mahsun Kırmızıgül'ün Hatay Valiliği Önünde Kendini Yakan Adam Paylaşımı Olay Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül, Twitter sayfasından yaptığı Hatay Valiliği önünde kendini yakarak öldüren Adem Yarıcı'yla ilgili kullandığı ifadeler sosyal medyada olay oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül, Twitter sayfasından yaptığı Hatay Valiliği önünde kendini yakarak öldüren Adem Yarıcı'yla ilgili kullandığı ifadeler sosyal medyada olay oldu. Son dönemde gündeme dair yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü yönetmen ve şarkıcı Mahsun Kırmızıgül, Twitter sayfasından yaptığı Hatay Valiliği önünde kendini yakarak öldüren Adem Yarıcı'yla ilgili kullandığı ifadeler sosyal medyada olay oldu.

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Adem Yarıcı'yla ilgili "İçler acısı bir fotoğraf. Ciğer dayanmaz bu tabloya. Çocuklarına ekmek götüremeyen çaresiz baba kendini yakarak öldürmüş. Yazıklar olsun böyle düzene. Bu ülkeyi soyan gözü doymazlar, bu garibana iyi bakın. Bu babanın adı Adem Yarıcı." ifadelerini kullanan Kırmızıgül, bu paylaşımıyla sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte Mahsun Kırmızıgül'ün o paylaşımı;