Mahsun Kırmızıgül Köyde Yardım Dağıtırken Şahit Olduğu Olayı Aktardı! Çok Acı Çok!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü yapımcı, yönetmen, ve şarkıcı Mahsun Kırmızıgül, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda depremden zarar gören bölgede devam eden yardım kampanyası sırasında bir köyde şahit olduğu bir olayı paylaşırken çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü yapımcı, yönetmen, ve şarkıcı Mahsun Kırmızıgül, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda depremden zarar gören bölgede devam eden yardım kampanyası sırasında bir köyde şahit olduğu bir olayı paylaşırken çarpıcı ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü yapımcı, yönetmen, ve şarkıcı Mahsun Kırmızıgül, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda depremden zarar gören bölgede devam eden yardım kampanyası sırasında bir köyde şahit olduğu bir olayı paylaşırken çarpıcı ifadeler kullandı.

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Yardım götürdüğümüz köydeki dayı , götürdüklerimizin karşılığıda bize bir bidon süt getirdi.  Ona biz bunu karşılıksız yapıyoruz, kabul edemeyiz diyince dayı “ Hayatımda hiç kimseden karşılıksız bir şey almadım evlat. Bunu ihtiyacı olan çocuklara götürün” dedi.  Çok acı çok. Bazı insanların hiç bir zaman sahip olamayacağı erdemli ve onurlu  duruş budur." şeklindeki ifadelerle yardım kampanyası sırasında şahit olduğu olayı aktaran Kırmızıgül sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

mahsun kirmizigul den deprem bolgesi ile ilgili carpici paylasim