Mahsun Kırmızıgül'den Dikkat Çeken Recep İvedik 7 Yorumu! Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü yönetmen, yapımcı ve şarkıcı Mahsun Kırmızıgül, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Şahan Gökbakar'ın yeni filmi Recep İvedik 7 ile ilgili düşüncelerini dile getirdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü yönetmen, yapımcı ve şarkıcı Mahsun Kırmızıgül, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Şahan Gökbakar'ın yeni filmi Recep İvedik 7 ile ilgili düşüncelerini dile getirdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü yönetmen, yapımcı ve şarkıcı Mahsun Kırmızıgül, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Şahan Gökbakar'ın yeni filmi Recep İvedik 7 ile ilgili düşüncelerini dile getirdi. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Recep İvedik 7 için "Şahan, yeni filmi “Recep İvedik 7” ile  yeni dönemde yapılan komedi işlerinden çok farklı bir filmle karşımızda.  Kemal Sunal”ın  filmlerindeki  tadı aldım. Komedi dünyasında son yıllarda izlediğim en cesur  film. İzleyin, hikayeler size çok tanıdık gelecek" ifadelerini kullanan Kırmızıgül sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

mahsun kirmizigul den dikkat ceken recep ivedik 7 yorumu