Mahsun Kırmızıgül'den Dikkat Çeken Korona Virüsü Açıklaması! Asla İnanmıyorum!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü yapımcı, yönetmen ve şarkıcı Mahsun Kırmızıgül, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda ülkelerin açıkladığı korona virüsü rakamlarına asla inanmadığını ve yalan söylediklerini belirtti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü yapımcı, yönetmen ve şarkıcı Mahsun Kırmızıgül, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda ülkelerin açıkladığı korona virüsü rakamlarına asla inanmadığını ve yalan söylediklerini belirtti. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü yapımcı, yönetmen ve şarkıcı Mahsun Kırmızıgül, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda ülkelerin açıkladığı korona virüsü rakamlarına asla inanmadığını ve yalan söylediklerini belirtti.

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Dünya da bir çok ülkenin Corona hakkına yaptığı açıklamalara asla inanmıyorum. Amerika'da bir günde 3 binin üzerinde ölü varken, Rusya, Hindistan ve Çin'in ölüm sayıları asla inandırıcı değil." ifadelerini kullanırken bu paylaşımı sosyal medyada dikkat çekti. 

 

İşte o paylaşım,