Mahsun Kırmızıgül'den Dikkat Çeken Deprem Bölgesi Açıklaması! Çadır Kent İçin Çalışmalara Başladık!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü yapımcı, yönetmen ve şarkıcı Mahsun Kırmızıgül, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda deprem bölgesi ile ilgili açıklamalarda bulunurken, çadır kent için çalışmalara başladıklarını açıkladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü yapımcı, yönetmen ve şarkıcı Mahsun Kırmızıgül, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda deprem bölgesi ile ilgili açıklamalarda bulunurken, çadır kent için çalışmalara başladıklarını açıkladı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü yapımcı, yönetmen ve şarkıcı Mahsun Kırmızıgül, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda deprem bölgesi ile ilgili açıklamalarda bulunurken, çadır kent için çalışmalara başladıklarını açıkladı. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda deprem bölgesi için "Çok geç saatlere kadar özel insanların barınmaları için köylerine kadar gidip dağıtım yaptık. Bu bölgede yaşayan insanlar için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz.  Çadır kent için çalışmalara başladık. İnsanların sokaklarda kalmadığını görünceye kadar deprem bölgesinde kalacağım" ifadelerini kullanan Kırmızıgül sosyal medyada destek gördü. 

 

İşte o paylaşım;

 

mahsun kirmizigul den deprem bolgeleri ile ilgili dikkat ceken aciklama cadir kent icin calismalara basladik