Mahsun Kırmızıgül 16 Yıl Sonra Rekorla Döndü!

Son albümünü 16 yıl önce çıkaran ve sinema ile uğraşan ünlü şarkıcı, yönetmen ve oyuncu Mahsun Kırmızıgül, 16 yıl sonra müziğe dönüş yaptığı "Hoşgeldin" albümü ile rekora imza attı. 

 

Son albümünü 16 yıl önce çıkaran ve sinema ile uğraşan ünlü şarkıcı, yönetmen ve oyuncu Mahsun Kırmızıgül, 16 yıl sonra müziğe dönüş yaptığı "Hoşgeldin" albümü ile rekora imza attı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ve 16 yıldır uzak olduğu müzik sektörüne çıkardığı "Hoşgeldin" albümü ile dönüş yapan ünlü şarkıcı, yönetmen ve oyuncu Mahsun Kırmızıgül yeni albümü "Hoşgeldin" ile rekora imza attı. 

 

16 yıllık aradan sonra yeni albümü “Hoş Geldin” ile müziğe dönen Mahsun Kırmızıgül rekora imza attı! iTunes’da “En Çok Satın Alınan Albümler” listesinde saatler içinde zirveye yerleşirken, albümdeki birçok şarkı aynı anda YouTube ‘da Trendler listesine giriş yaptı. Mahsun Kırmızıgül, 16 yıllık aradan sonra yeni albümü ”Hoş Geldin” ile son zamanların en çok dinlenen ve indirilen şarkılarına imza atmış oldu.

 

 

mahsun kirmizigul 16 yil sonra rekorla dondu