Madonna'nın Brezilya Konserini 1.6 Milyon Kişi İzledi!

Madonna, Brezilya'nın Rio de Janerio şehrindeki Copacabana plajında ücretsiz konser verdi. Dünyaca ünlü şarkıcı, konserde yaklaşık 1.6 milyon kişi tarafından izlendi

 

Rolling Stone’dan Daniel Kreps’in haberine göre; Brezilya’nın Rio de Janerio şehrindeki ünlü Copacabana plajında ücretsiz konser veren 65 yaşındaki şarkıcı Madonna, yaklaşık 1.6 milyon kişi tarafından izlendi. İngiltere’nin başkenti Londra’da Ekim ayında başlayan 'Celebration Tur'un son gösterisi için plaja akın eden yüz binlerce kişi coşkuyla 'Like a Prayer', 'Vogue' ve 'Express Yourself' gibi hit parçalara eşlik etti.

 

Termometrelerin 30 dereceyi aştığı konser alanında izleyenlerin üzerine su sıkıldı ve ücretsiz içme suyu dağıtıldı. Günler öncesinde binlerce kişinin plajda kamp kurarak beklediği konseri ayrıca sahil kenarındaki apartmanların camlarından ve teknelerden de yüzlerce kişi izlerken, konser alanı çevresinde 3 binden fazla polis görevlendirildi. Konsere ayrıca konuk sanatçı olarak Anitta ve Pabllo Vittar'ın yanı sıra samba okullarından genç müzisyenler de katıldı.

 

2023’ün Ekim ayında Londra’dan turnesine başlayan Madonna, Aralık ayı boyunca Avrupa’yı gezdi. Sonrasında 13 Aralık’ta New York’ta 26 Nisan’da Mexico City’de sahne alan Madonna’nın turnesi Brezilya’da devam etti. Turne ilerleyen günlerde Los Angeles’ta devam etmeye hazırlanırken Los Angeles’taki konserinde Madonna’ya Kylie Minogue ve Cardi B gibi isimler eşlik edecek.